Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Использование участка по назначению

TanyaM

Рекомендовані повідомлення

Удивительные последствия принесла отправка уведомления о начале строительства в сильраду. В ответ они разразились длинным письмом, где, во-первых, настоятельно приглашали явиться за 15 дней до ввода в эксплуатацию и заплатить паевое участие (на что будут посланы, т.к. дом до 300 кв.м, спасибо большое форуму!), а во-вторых, угрожающим жирным шрифтом написано (цитирую):

 

Разом з тим нагадую, що надана вам земельна ділянка більше трьох років не використовується за цільовим призначенням.

 

Відповідно до статті 91 Земельного кодексу України власники земельних ділянок зобовязані забезпечувати використання їх за цільовим призначенням.

 

Згідно статті 211 п. г Земельного Кодексу України за невиконання вимог щодо використання земель за цільовим призначенням громадяни та юридичні особи несуть цивільну, адміністративну або кримінальну відповідальність відповідно до законодавства.

 

Конец письма.

 

Предистория: акт был выдан предыдущему владельцу в 2004 году, а нами участок был куплен в мае 2011, и вот уже стоит коробка с крышей. Назначение - будівництво та обслуговування житлового будинку. То есть я купила в 2011 и использую с тех пор по назначению по полной, о чем и уведомила сильраду письмом.

 

Вопрос: что бы это значило? может, пьяные ходят на работу??

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вопрос: что бы это значило? может, пьяные ходят на работу??

А вот Вы у них письменно и спросите.)))

 

Напишите им, мол, в письме за номером таким-то вы написали то-то.

У меня ситуация такая-то.

Прошу пояснить, что вы имели в виду....

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...
уже валяю ответ турецкому султану :)

 

аж интересно стало - что ответят на ваш ответ...

если не трудно - выложите ваше обращение и их ответ...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

аж интересно стало - что ответят на ваш ответ...

если не трудно - выложите ваше обращение и их ответ...

 

вот что я им написала:

 

 

У відповідь на Ваш лист № ___ від 13 лютого 2013 року повідомляю, що індивідуальний житловий будинок, що будується мною за адресою ______ має загальну площу 256 квадратних метрів. Згідно Статті 40 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, до пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту не залучаються замовники у разі будівництва індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків загальною площею до 300 квадратних метрів, господарських споруд, розташованих на відповідних земельних ділянках.

 

Крім того, прошу зауважити, що земельна ділянка за адресою _________була придбана мною 16 травня 2011 року, про що є запис в облікових документах сільської ради за № ___ від 18 травня 2011 року. Земельна ділянка використовується мною за призначенням, а саме для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд.

 

еще хотела добавить: Прошу пояснити, яким саме чином мене може стосуватись зазначене у Вашому листі від 13 лютого 2013 року невиконання вимог щодо використання земель за цільовим призначенням.

 

но решила не вступать с ними в дискуссии :)

 

Отправила в эту субботу, жду ответа...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А сколько по времени можно НЕ СТРОИТЬ на своем купленном участке, чтобы не признали, что земля используется не по целевому назначению под застройку ??? В законе написано только об ответственности за нарушение граничных сроков, но не слова о самих сроках.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...