Ed34 Опубліковано: 24 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 (змінено) Куплю за какие то копейки (бо честно сказать - не горит сильно) - СДМА антенну направленную для СДМА Украина, и дополнения - кабель + переходник к модему. Может у кого валяется без дела - предлагайте. Змінено 27 травня 2013 користувачем Ed34 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NNrabota Опубліковано: 13 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2013 Здравствуйте! У меня есть антенна. Если нужно могу найти и сфотографировать - пишите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NNrabota Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 Пока продажа откладывается. Буду продавать - сообщу обязательно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тек Опубліковано: 20 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2013 Есть антенна (14 или 17 дб, уточню) + 10 м кабеля + переходник (уточню на какой модем) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 25 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 Есть антенна (14 или 17 дб, уточню) + 10 м кабеля + переходник (уточню на какой модем) Пишиту в личку пож-та, не всегда слежу за темой. Переходник если что куплю сам - главное что антенна была под СДМАУкраина/интелтелеком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тек Опубліковано: 25 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 антенна сдма интертелеком 14дб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 25 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 антенна сдма интертелеком 14дб Цену сложите пож-та. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тек Опубліковано: 1 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2013 антена +10м кабеля 100 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз