Kysil Опубліковано: 4 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2013 блин там место нужно только чтоб поставить комп, шкаф, и может быть диванчик Угу, зате в цій "вітальні" аж два вікна. :D Ви хоч би подякували Hover'у. Він для вас дещо зробив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений23423423 Опубліковано: 4 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2013 Угу, зате в цій "вітальні" аж два вікна. :D Ви хоч би подякували Hover'у. Він для вас дещо зробив. я видел, спасиба ему канешна, проектик хороший, но мне немного не подходит. для справки. я живу один с малым, малый выростит и свалит, так шо остануюсь ток я, грамадного семейства у меня нет и не будет, поэтому и размеры маленькие, а не потому что денег жалко... Добавлено через 5 минут Угу, зате в цій "вітальні" аж два вікна. :D Ви хоч би подякували Hover'у. Він для вас дещо зробив. окна шоб солнце грело=_) меньше дров колоть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hover Опубліковано: 4 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2013 блин там место нужно только чтоб поставить комп, шкаф, и может быть диванчик Вы хотите сказать что это нормальные размеры комнаты вы все учли, если я опишу недостатки как нерациональность размера, не будет ли ответа в стиле встану так, изогнусь во так, хватит и не задохнусь, прозелит не впихиваемое.... . Kysil Спасибо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hover Опубліковано: 4 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2013 для справки. я живу один с малым, малый выростит и свалит, так шо остануюсь ток я, грамадного семейства у меня нет и не будет, поэтому и размеры маленькие, а не потому что денег жалко... А вы неспишите наперед загадывать.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 5 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2013 для справки. я живу один с малым, малый выростит и свалит, так шо остануюсь ток я, грамадного семейства у меня нет и не будет, Ой не загадывайте на перед! Моя мама тоже думала что мы все свалим ( ас четверо) ..а не нут то было..никто не свалил! так что это жизнь и угадать как будет никто не угадает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз