Олег83 Опубліковано: 1 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2014 Паркет дубовый, 500*70*18мм.,новый, запакован в пачки. 40м2, могу добрать больше. Брал по 260грн на заводе,два месяца назад, отдаю за 160, торг. Доставлю - Киев, пригород. Олег Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natain Опубліковано: 1 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2014 Такиаисколько есть? И фото? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олег83 Опубліковано: 1 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 1 січня 2014 Такиаисколько есть? И фото? Фото завтра выставлю 096 12 21 143 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Святослав С.К. Опубліковано: 1 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2014 Если не секрет, почему продаете паркет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олег83 Опубліковано: 2 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 2 січня 2014 Если не секрет, почему продаете паркет. Деньги должны мне, должник связан с паркетом. Думал у себя пол сделаю, но первый этаж в новострое... сырость, теплие полы местами.. Отговорили меня от укладки паркета. Лежит пока в квартире, а себе постелил ламинат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мечты сбываются Опубліковано: 4 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2014 Фото завтра выставлю 096 12 21 143 и где же фото? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spec Опубліковано: 7 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2014 и где же фото? ) А можно Вам послать фото паркета , но немного другого ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deecher Опубліковано: 7 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2014 А можно Вам послать фото паркета , но немного другого ? Ждем с нетерпением! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ALEX SSS Опубліковано: 7 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2014 А можно Вам послать фото паркета , но немного другого ? Можно мне??? Валерий, у меня уже не просто хелп, а:shock: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олег83 Опубліковано: 9 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 9 січня 2014 Ждем с нетерпением! Фото отправил Добавлено через 6 минут Извините, не могу фото вставить. Могу выслать на почту. Спасибо за понимание. Master55@ukr.net Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romualdych Опубліковано: 10 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2014 А можно и мне фото паркета? romualdych@mail.ru Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yaroslav1624737697 Опубліковано: 11 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2014 И мне, интересует yaroslav@gmail.com Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrfirstaid Опубліковано: 11 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2014 И мне, интересует yaroslav@gmail.com Если еще актуальна продажа перкета. ukrfirstaid@gmail.com Cпасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олег83 Опубліковано: 11 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 11 січня 2014 Фото всем отправил, могу привезти пощупать, правый берег. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз