Vio31 Опубліковано: 3 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2014 Здравствуйте! Очень нужна Ваша помощь в таком вопросе: хочу сделать в гостиной 18 кв.м. Белую кирпичную стену ( там будет стоять коричневый диван) , вроде и ламинат уже подобрала (хотя сомнения есть), остальные стены хочу по клеить обоями, только нет никаких идей с их рисунком и цветом (кроме белого). Помогите, пожалуйста! Могу только сказать, что мебель будет темный венге и дверь того же цвета Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vio31 Опубліковано: 3 березня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2014 А это мой кирпичик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 8 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2014 А это мой кирпичик гарна цеглина) був час коли ми з батьком пробували імітувати цеглу із звичайної шпаклівки (по матеріалу десь 15 грн/м2) получилось ось таке: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VEGEL Опубліковано: 9 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2014 А вот мой кирпичик. Люблю белый цвет Фото 1 год давности. Уже есть белый высокий плинтус и ждет наличник(руки не доходят) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 10 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2014 А вот мой кирпичик. Люблю белый цвет а ваш з якого матеріалу зроблений? яка ціна по матеріалу за м2? дуже цікава цеглинка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VEGEL Опубліковано: 12 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2014 Все делал сам: купил полиуритановую форму и гипс. Отлил камень и приклеил на гипсокартоновую фальш-стенку. Заполнил швы и покрасил все матовой краской. У меня много камня. В гардеробе стены тоже в нем, правда ложил уже без шва, так как заполнять их занимает много времени. Выглядит тоже ничего ). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз