Lagros Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Не в курсе, для чего эти джампера? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 часов назад, Lagros сказал: На ОЛХ 6 штук за 1100 продают Я видел но куда девать остальные.Я б 2-3 купил Я вот нашел от 1шт по 270 грн radiokomponent.com.ua/ua/product/atmega8535l-8pu/ Змінено 2 години тому користувачем dneprstab Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 часов назад, Lagros сказал: Не в курсе, для чего эти джампера? Вроде как для версии с двустострочным дисплеем и кнопками.Там настраивать можно еще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lagros Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Договорился с продавцом. Налетай! www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mkrokontroler-atmel-atmega-8535-16pu-1522a-1-shtuka-IDZV46A.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lagros Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, dneprstab сказал: Я вот нашел от 1шт по 270 грн radiokomponent.com.ua/ua/product/atmega8535l-8pu/ Это-ж 8pu. А мне 16pu нужны Змінено 1 година тому користувачем Lagros Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз