Lagros Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому В 31.05.2026 в 21:39, dneprstab сказал: І хоч плату сказали висилати чи увесь стабілізатор ? Де там! Кажуть, все відправляй. Але зробимо наприкінці літа. Поспілкувався з клієнтом. Каже, мене і так все влаштовує. Поки хай так працює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lagros Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому В 01.06.2026 в 17:19, dneprstab сказал: треба тоді плату розвести-розпаяти щоб проца було куди поставити Давно вже хотів трасіровку зробити , але то часу нема то нема часу зовсім ))) Можу спробовати зробити трасіровку. Але бажано, щоб плата була у мене. На свою, не поспішаючи, зробив... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 часа назад, Lagros сказал: Де там! Кажуть, все відправляй. Але зробимо наприкінці літа. Поспілкувався з клієнтом. Каже, мене і так все влаштовує. Поки хай так працює. Ну є ще варіант - купити донора з такими характеристиками . Але меншої потужності. Плату в діло а все інше на метал по запчастинах продати Я так вже штук пять на донорів пустив. Зараз переписали прошивку і буду ще тестувати. А потім на хомячках вже внатураху іспити ))) Тоді в принципі вже буде ясно чи вартує ця затєя часу і грошей і чи потрібно розводку робити. PS-якою прогою користуєтесь ? Змінено 1 година тому користувачем dneprstab Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз