RIT Опубліковано: 18 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2014 Подскажите, пожалуйста! можно ли провести электричество на участок ОСГ ? и куда обращаться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 18 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2014 Подскажите, пожалуйста! можно ли провести электричество на участок ОСГ ? и куда обращаться? нет, нельзя только перевод земли 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 19 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2014 нет, нельзя только перевод земли да ладно , не знаю норм электриков , но подсобные помещения строить на ОСГ можно . Склады , курятники и т.д. как они без электричества ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 19 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2014 да ладно , не знаю норм электриков , но подсобные помещения строить на ОСГ можно . Склады , курятники и т.д. как они без электричества ? Понятия не имею как они. Предполагаю, что курятники и склады на "коммерцийной забудове" или древние подключения. РЭС дает четкий ответ - ТУ на ОСГ не выдаем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dan530 Опубліковано: 25 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2014 Обл. Енерго дает ТУ на осг 100%, я сам получил в январе 2014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз