Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

The Venus Project

tobias

Рекомендовані повідомлення

xhouse-magazine.jpg.pagespeed.ic._7geM84Tm8.jpg

The Venus Project is an organization that proposes a feasible plan of action for social change, one that works towards a peaceful and sustainable global civilization. It outlines an alternative to strive toward where human rights are no longer paper proclamations but a way of life.

We operate out of a 21.5-acre Research Center located in Venus, Florida.

www.thevenusproject.com/

"Прое́кт «Венера» ((ссылка устарела) The Venus Project) — міжнародна організація, створена Жаком Фреско разом з Роксаною Медоуз, що займається реалізацією технократичного проекту, спрямованого на досягнення мирної, стійкої глобальної цивілізації, що постійно і стабільно розвивається, через перехід до всесвітньої ресурсо-орієнтованої економіки, загальної автоматизації, впровадження всіх останніх наукових досягнень в усі галузі життя людини і застосування (ссылка устарела) прийняття рішень.

 

Перший етап зводиться до інформування громадськості про проект Венера. Він вже частково реалізований. Для інформування про проект були випущені відеозаписи, брошури, прес-кити, книга «Все краще, що не купиш за гроші» ((ссылка устарела) The Best That Money Can't Buy). Надається можливість безкоштовного онлайн навчання. Міжнародна команда перекладачів-добровольців на початок 2013 роки переклала основний сайт на 13 мов. Деякі матеріали, наприклад, фільм «Рай або Забуття», вже перекладено більш ніж на 30 мов.

Жак Фреско і Роксана Медоуз в рамках презентації проекту завершили будівництво дослідницького центру площею 10 гектарів у містечку Венус (Venus), штат Флорида, США. По новому центру організовуються регулярні тури для відвідувачів.

uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82_%C2%AB%D0%92%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%C2%BB

 

є російські субтитири

 

xoffice.jpg.pagespeed.ic.3Ad2jQABnQ.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...