Respect Опубліковано: 17 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2016 Брал кентавр 210б Здесь am.ua/dvigatel-kentavr-dvz-210b/ Стал как родной, датчик есть, глохнет если уж сильно его наклонить. Никаких переделок, шкив стандартный Единственное что - не переделывал управление оборотами на ручку, но не критично. Все равно глушится выключателем на передке. Короче, он еще и подешевел и реально это идеальная замена родному. Особенно мне нравится масляный фильтр воздуха.Ох и пыли он собирает в масле! И если б не он - то двигатель тоже сдох бы быстро, а так отлично себя ведет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eco30 Опубліковано: 7 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2021 Я сильно разочаровался в briggs stratton-в селе недорогие культиваторы гоняют в хвост и гриву-плюс поделали прицепы и используют как личный транспорт,а у меня... Підніму темку. У мене культиватор такий як у Т.С. пуберт 65 з мотором БРІГС 6к.с. Інтек І/С 205куб. Відпрацював він з 2011 року. Задимів... (отримував він і в хвіст і в гриву, але не перегрівав. масло міняв кожний рік) Думав спершу новий двинун взяти якщо виявиться що не гільзований. Вскрив, здивувався - гільзований. Кільця під заміну. Діаметр циліндру 68мм. поршнева група в ідеалі. Треба щось китайське підібрати, оригінальні (не факт) 2т.грн. якось ....хм. Я не розчарований. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex Makhanets Опубліковано: 20 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2024 07.05.2021 в 22:22, eco30 сказав: Підніму темку. У мене культиватор такий як у Т.С. пуберт 65 з мотором БРІГС 6к.с. Інтек І/С 205куб. Відпрацював він з 2011 року. Задимів... (отримував він і в хвіст і в гриву, але не перегрівав. масло міняв кожний рік) Думав спершу новий двинун взяти якщо виявиться що не гільзований. Вскрив, здивувався - гільзований. Кільця під заміну. Діаметр циліндру 68мм. поршнева група в ідеалі. Треба щось китайське підібрати, оригінальні (не факт) 2т.грн. якось ....хм. Я не розчарований. Доброго дня! Вдалось відремонтувати? де брали запчастини? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз