Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

eco30

Пользователи
  • Публікації

    75
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача eco30

  1. а що до швів, якої ширини, поради будуть? затирати їх треба чи ні, якщо треба то чим?
  2. доброго. ткніть носом на який клей класти клінкерний керамограніт, якими товщиною швами, чим затирати та чи потрібно. класти буду у приміщенні(котельня), стіни оздоблено ГК. плитка 245*66*6мм, Польща, MAXXIS BROWN ELEWACJA.
  3. миг, а який процент правильно користується опаленням? ......?
  4. до 10 кВт форсунка, що є, що нема... моя 7ка розганяє систему до номіналу в ідеальному поєднанні t на вулиці -5, у хаті +21, система остивша до +25 за 60 хвилин на +2 градуси при квадратурі 80м.кв. це в ідеалі. усі СО індивідуальні. А при +3 на вулиці і сирості, і у хаті + 21, а СО остивша до +20, розганяється на сирих дровах за 90хв, і до 1,5 градуса... за 2-3 години у хаті 23-25.... далі до 27-28. 🙃🤪. СО відкритого типу з перепадами діаметрів труб від 2" до 1/2", сталь, наповнення СО до 250л, триходовий, БКН на 80л. підключення радіаторів діагональне, усіх. в основному... якщо все ідеально, то СО працює з триходовим як положено подача від 65, а обратка від 55'С. ЄЦ працює, але не ідеально (так зробили...) подача t з котла люба, з дельтою до обратки в 15-20'С. буває так, що у хаті нема чим дихати 👍🤪, 28-29 по цельсію. Мерзляк блін...
  5. окб. не той форум для обговорення. цей здебільш для будівництва. коли я обирав форуми України по опаленню, між існуючими СтоїмДом та КраїнаМайстрів то черпав інфо і радився на другому, він більш направленіший. дивився також і форум ФХ московитів, теж багато інфо... оскільки в свєрхдіржавє процент не газифікованих поселень просто зашкалює і ця тема дуже болюча для них теж. я користуюськотлом від СДК на 7кВт. СДК-7. до відома, богато людей з цих форумів присутні на обох форумах. інфи на КМ достатньо.
  6. як трубу чистити на коліні? нема проходу в торець труби на горищі.
  7. не потрібно. бензин в бак, масло в картер.
  8. непогані ланцюги у фірми Сабер. машина дуба, дві підточки ланцюга.
  9. були схожі симптоми, але розбрався сам, монтажники насос поставили потоком з клапана а не в клапан... в другу сторону качав... сезон. переставив, усе норм.
  10. розберіть триходовий, гайка закручена доволі сильно. можливо накипи на механізмі термопатрону. не порвіть гумове кільце-ущільнювач.
  11. яма. треба і не треба. якщо ні, питання і відповіді відпадають. якщо так : гідроізоляція, ппс на підлогу та стіни, мінімум 30мм, (підлога у моїй ямі 50мм пінопласт у сендічі плівки в три слої та бетон 100мм поверх всього, армування сіткою 0.5 мм, бортик ями вище від підлоги на мінімум 10мм. клав з цегли усю яму (кераміка)на цемент. три верхніх ряди на церезіт. останній ряд цегли з червоної старовинної цегли. 17 років ямі. )))ні води ні вологи. стіни гаражу оштукатурено з середини сатеном еврогіпс, стіни з тирсоблоку, передня з цегли. до мінус 10 вода не замерзає неділю. ворота утеплені пінопластом 50мм. жалію про те, що пол самого гаража не гідроізолюва, хочаби плівкою, або рубероід. в потолку віддушину роби.
  12. вийде. колись з кумом вартли ворота у мій гараж, навісу. з 2004 року стоять, працюють. ні він ні я зварку в руках тоді не тримали )))
  13. є таке. мені теж пропонували, ща папаяєм і усьо, так ужо нідєлают, прошлий вєк..... пішли лісом зі своїм - папаяєм.
  14. система проста, простіше лише самотьочна. кран для зливу можна використовувати для наповнення системи, як подпідка. перелив робіть товщим діаметром чим кран який буде на підпитці, щоб переливисправився з підвищенням рівня води. профіт. )
  15. розширювальний бак при відкритій СО заміняє ці клапани. краще зробити аварійну підпитку холодної води в котел, прямо з водогону в котел, або в обратку ближче до котла.але розширювальний бак при такій реалізації потрібно робити з переливом надлишків, і не треба лазити на гору, щоб долити води. актуально для води, на антифриз лише закрита СО.
  16. там роботи не багато. ціна, да. якщо котел нижче рівня обратки то практично не суттєво. дасть.
  17. на рахунок фільтра, неоднозначна рекомендація майстрів, хтось каже да, хтось ні. засмічення зупиняє потік. да, чиститься. у моїй СО фільтрів нема, другий рік працює нормально. вскривав для профілактики триходовий клапан, чисто. насос краще в байпас, а на його місце як на малюнку встановити хлопушку. при відкритій СО клапан збросу не потрібен, він так не працює. 20мм мало для обратки. вирівнюйте з подачею, а краще подача 40-32-25мм, обратка 25-32-40мм.
  18. на твердопаливний радив би відкриту СО ( без тиску, бо 12кВт на 5 радіаторів якось стрьомно виглядає), насос краще на обратку, байпас, клапан хлопушка.
  19. ппр у СО з ТПК це зло. ппр старіє швидко від високих температур, викришується з середини, може роздути.... а про провисання взагалі мовчу. рік назад теж так думав- напаяю сам. можна, але ні ))). читав форуми рік. зробили все сталюкою, чому і радий. знайомі з ппр два рази переробляли СО, діаметри збільшували, провіси труб в короби ховали, в кінці кінців зробили сталюкою, а про потрачені кошти я взагалі мовчу, на вітер. робите один раз. думайте. ціна ппр та сталі бачили, електрозварника адекватного шукайте.
×
×
  • Створити...