Anutk@@ Опубліковано: 13 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2014 Может у кого есть старенький модем. Хочу помочь своей знакомой Лене, которая живет в г.Приморск, ее дочка уехала за границу учиться (она выиграла Тендр). Звонить дорого а интернета кабельного нету, и поэтому не как не может с дочкой связаться. Помогите пожалуйста. Может есть но что-бы не дорогой. Я сама куплю и отправлю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sapozhnik Опубліковано: 13 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2014 А вы уверены, что она найдёт у себя провайдера, который предоставляет dial-up доступ к интернету? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Agip Опубліковано: 14 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2014 вот-вот dial-up это ведь от телефон провода ? раньше у многих такой был, а сейчас и карточек не видно на него. Нужно узнавать - может УКРТЕЛЕКОМ какой-то инет делает п.с. модем 3G от МТС (или другой) = скорее такой вариант. но там есть свои пакеты и скорость мала для скайпа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 14 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2014 вот-вот dial-up это ведь от телефон провода ? раньше у многих такой был, а сейчас и карточек не видно на него. Нужно узнавать - может УКРТЕЛЕКОМ какой-то инет делает п.с. модем 3G от МТС (или другой) = скорее такой вариант. но там есть свои пакеты и скорость мала для скайпа У МТС ЗG есть хороший и недорогой пакет безлимитный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anutk@@ Опубліковано: 14 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2014 А вы уверены, что она найдёт у себя провайдера, который предоставляет dial-up доступ к интернету? У ранее был модем Интертелеком, но он поломался, к сожелению другого способа провести интернета нету (( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 14 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2014 Такий модем є, можу віддати, але, справді, чи вийде ним скористатися?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anutk@@ Опубліковано: 14 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2014 Такий модем є, можу віддати, але, справді, чи вийде ним скористатися?! А яка фірма Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_CHE_ Опубліковано: 15 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 та фірма не важлива. набагато важливіше чи є провайдер, який надає доступ. ЗІ у мене девайс, який Ви питали, можу подарувати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anutk@@ Опубліковано: 15 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 та фірма не важлива. набагато важливіше чи є провайдер, який надає доступ. ЗІ у мене девайс, який Ви питали, можу подарувати... Вона каже що у них провайдер Інтертелеком. Я ще уточню ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadim1721 Опубліковано: 16 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2014 Вона каже що у них провайдер Інтертелеком. Я ще уточню )))так в чём проблема,подписала договор и получит модем аж за 1 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 16 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2014 Знайшлися старий воля-кабелівський, а також Інтертелеком (Huawei EC122, він у моєму закапелку будинка не бере, тож давно вже не користувалася і його треба перепрограмовувати). Шукала діал-апівський, але поки не знайшла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SrSem Опубліковано: 16 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2014 тоже есть модем , но хватит ли скорости для связи..лучше интертелекомовский, в черкасской области, в скалах была видеосвязь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anutk@@ Опубліковано: 18 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2015 тоже есть модем , но хватит ли скорости для связи..лучше интертелекомовский, в черкасской области, в скалах была видеосвязь. Поднимаю тему, так как уже очень надо. Надо отправить в Приморск, а человек (женщине 45 лет), мало чего понимает. Буду настраивать по телефону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
docartey Опубліковано: 18 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2015 (змінено) Ничего ты сама не настроишь, модем надо будет программировать под новый номер в "Интертелекоме" или у его дилера. Возьми Huawei EC122 у MLV (смотри посты выше) и у этих ребят (дилеры "Интертелекома") prointer.net.ua/products/internet-intertelekom/ подключайся за 99 гривен со своим модемом на тарифный план "3G Старт+". Абонки нет, платишь по 12 коп. за 1 Мб, когда пользуешься. Змінено 18 січня 2015 користувачем docartey Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitalik12007 Опубліковано: 19 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2015 Поднимаю тему, так как уже очень надо. Надо отправить в Приморск, а человек (женщине 45 лет), мало чего понимает. Буду настраивать по телефону. попробуйте пробить местных провайдеров,и по телефону Вы никак не настроите с человеком который в этом не понимает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anutk@@ Опубліковано: 19 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2015 попробуйте пробить местных провайдеров,и по телефону Вы никак не настроите с человеком который в этом не понимает Спасибо всем за совет. Знаю что Интертелекомовский не подходит, это говорит знакомая, схожу в Интертелеком и еще раз уточню. Добавлено через 1 минуту Знайшлися старий воля-кабелівський, а також Інтертелеком (Huawei EC122, він у моєму закапелку будинка не бере, тож давно вже не користувалася і його треба перепрограмовувати). Шукала діал-апівський, але поки не знайшла. Доброго вечора, ви ще віддаєте модем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 20 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 (змінено) Спасибо всем за совет. Знаю что Интертелекомовский не подходит, это говорит знакомая, схожу в Интертелеком и еще раз уточню. Добавлено через 1 минуту Доброго вечора, ви ще віддаєте модем. Так, віддаю. Я розумію, що це про Інтертелекомівський. Дізналася оце в колцентрі, що оскільки півтора року не користувалися, то його номер уже недійсний, треба присвоїти новий (75 грн) плюс 99грн, як Вам попереду писали, за тарифний план, але це всерівно в кілька разів дешевше, ніж навіть акційне підключення. З координатами пишіть в приват Змінено 20 січня 2015 користувачем MLV помилка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anutk@@ Опубліковано: 20 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 Так, віддаю. Я розумію, що це про Інтертелекомівський. Дізналася оце в колцентрі, що оскільки півтора року не користувалися, то його номер уже недійсний, треба присвоїти новий (75 грн) плюс 99грн, як Вам попереду писали, за тарифний план, але це всерівно в кілька разів дешевше, ніж навіть акційне підключення. З координатами пишіть в приват Добре. А ви можете мені відправити укрпочтою. Пересилку я заплачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Можу й Укрпоштою, але там черги вистоювати мені з немовлям важко, зручніше НовоюПоштою. Напишіть контакти приватним повідомленням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 23 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2015 Надіслала, номер відправлення написала в ПП, користуйтеся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anutk@@ Опубліковано: 24 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 24 січня 2015 Надіслала, номер відправлення написала в ПП, користуйтеся Дякую. Отримаю напишу)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anutk@@ Опубліковано: 25 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 січня 2015 Дякую. Отримаю напишу)) Дякую, модем забрала завтра піду налаштовувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз