br-master Опубліковано: 3 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2015 Форель уже по 280 грн. Заказы выполняются только при наличии предоплаты. Минимыльный объём : Форель - 1 шт. Подчерёвок - 1 кг. Рёбрышки - 1 кг. Скумбрия - 4 шт. Индюшиное филе - 1 кг. Куриное филе - 1 кг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 4 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2015 flag1 Скоро заканчивается Пост и есть повод заказать вкусное копчение. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rymba Опубліковано: 5 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2015 Отличные копчености. Вкус как в детстве. Всем рекомендую. Сочная и ароматная свинина. Отзывы форумчан полностью подтвердились )) Буду заказывать еще и друзьям порекомендую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
marrmus Опубліковано: 6 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 вкусно, брали ребрышки и скумбрию, все понравилось 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 6 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 Всем спасибо за отзывы, стараюсь. Обращайтесь ещё. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 8 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2015 До Пасхи только завтра буду коптить, заказы принимаются сегодня до 12. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 10 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2015 К Пасхе есть немного подчерёвка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 14 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2015 Новая позиция: Смалец (с чесноком,зеленью и перчиком) - после копчения. Очень вкусная штука. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DiMoNy4 Опубліковано: 14 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2015 у вас коптильня с гидрозатвором?или что то другое? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 14 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2015 (змінено) С гидрозатвором. Змінено 14 квітня 2015 користувачем br-master Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
osadchiy Опубліковано: 18 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2015 С гидрозатвором. Коптильня еще работает?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 18 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 травня 2015 Конечно. Практически всегда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
osadchiy Опубліковано: 20 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2015 Конечно. Практически всегда. Хотел бы заказать у вас 1 кг ребрышек! Возможно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 20 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 20 травня 2015 Хотел бы заказать у вас 1 кг ребрышек! Возможно? Конечно. Предоплата приветствуется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
osadchiy Опубліковано: 24 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2015 Конечно. Предоплата приветствуется. Сколько и куда бросать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 25 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 Сколько и куда бросать? Ответил в личке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rymba Опубліковано: 16 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2015 Хочу заказать 0.5 подчеревки и 1 кг ребрышек. Вышлите данные для предоплаты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 10 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2015 Хочу заказать 0.5 подчеревки и 1 кг ребрышек. Вышлите данные для предоплаты Добрый день. До середины сентября заказы не принимаются. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rymba Опубліковано: 22 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2015 Добрый день. До середины сентября заказы не принимаются. Добрый день. Заказы уже принимаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 22 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2015 Если не секрет, какой маринад делаете и сколько вымачиваете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 30 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2015 Всем , привет! До конца октября я буду отсутствовать в Украине, поэтому копчёностей не будет. Маринад - приправы и травки, выдерживаю - ночь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 1 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2015 Всем , привет! До конца октября я буду отсутствовать в Украине, поэтому копчёностей не будет. Маринад - приправы и травки, выдерживаю - ночь. Рассолом никаким не заливаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
addinol Опубліковано: 2 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 Всем , привет! До конца октября я буду отсутствовать в Украине, поэтому копчёностей не будет. Маринад - приправы и травки, выдерживаю - ночь. Все понятно пошел на экспорт -пижонов кормить а мы хохлы голодать будем:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 3 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2015 Рассолом никаким не заливаете? Нет, только специи, соль и травки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
br-master Опубліковано: 3 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2015 Все понятно пошел на экспорт -пижонов кормить а мы хохлы голодать будем:D Если бы ... ;) Не дам нашему люду голодать . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз