baroleks Опубліковано: 16 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2015 Трімер, малий світильник і дверні доводчики продані. Але знайшов ще два доводчика. Далі - у кого великі і важкі деревяні двері (ворота) запропоную дверні петлі "Парламент". Призначені для можливості відкривання дверей на 180 гр., з "заступом" за дверні відкоси. Латунь. Розміри видно на фото. Якість - англійська. В наявності шість чи вісім шт. (треба уточнити) 65 грн. шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 16 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2015 Б.в. насос циркуляційний Grundfos 15-50-130 650 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 16 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2015 Люстра продана. Збирався ще викласти старі ложки і старі дверні ручки, але фотографії вийшли невдалі, тому відміняється. Завтра відправлю трімер, дверні доводчики,світильник і люстру. Дякую покупцям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 16 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2015 подожду ручки и ложки ( фото и цена) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 16 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2015 Б.в. насос циркуляційний Grundfos 15-50-130 650 грн. а це не той, що я Ви мені мали вислати замість того, що неробочий виявився? я ж просто чекаю, може ще щось у Вас придбаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 16 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2015 циркуляційний насос проданий Добавлено через 3 минуты а це не той, що я Ви мені мали вислати замість того, що неробочий виявився? я ж просто чекаю, може ще щось у Вас придбаю Ні не той, ваш чекає і ще є пару. До речі, наступні пару тижнів буду відсутній, тому хотів би відіслати проплачені речі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valiko81 Опубліковано: 16 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2015 хотел бы купить парочку насосов... Grundfos 15-50-130 650 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 16 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2015 хотел бы купить парочку насосов... Grundfos 15-50-130 650 грн. Завтра гляну які ще залишилися і відпишуся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 16 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2015 тоді мабуть відправляйте його, а там, якщо ще щось придивлюся - то буде окремо. дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 17 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2015 Народ, розбираємо якісні крани і вентилі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 17 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2015 Що до ложок і ручок, то викладаю фото, поки що для того, щоб зрозуміти, чи є запит на такі речі. Ціну поки не склав, але як будуть бажаючі придбати, будемо обговорювати. Ложки з жовтуватого металу ( окисленого). Дісталися з старого зруйнованого англійського пабу, на них є клеймо з назвою пабу "KNOLL HOUSE". З зворотньої сторони клеймо WARDONIA PLATE T.W.A.S made in England. Для декору кухні в стилі "кантрі" були б саме то ( на мою думку). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 17 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2015 Ручки теж з старих дверей. Нічого особливого, але старі (антикварні), латунні (одна деревяна). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DAtooRA Опубліковано: 17 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2015 Ручки интересуют. Бронь если можно до выяснения цен на овальные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дед Митяй Опубліковано: 17 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2015 интересуют шурики на 18 в. есть что-нибудь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Венгр Опубліковано: 17 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2015 Далі - у кого великі і важкі деревяні двері (ворота) запропоную дверні петлі "Парламент". Призначені для можливості відкривання дверей на 180 гр., з "заступом" за дверні відкоси. Латунь. Розміри видно на фото. Якість - англійська. В наявності шість чи вісім шт. (треба уточнити) 65 грн. шт. Якщо усі разом (оптом) яка вартість? та точна кількість? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 18 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2015 Ручки теж з старих дверей. Нічого особливого, але старі (антикварні), латунні (одна деревяна). нет, мне определенно нравится ТС:D фото есть, а цены нет...я лично такие ручки хочу купить первый раз в жизни и даже не знаю куда я их пристрою, но хочу:D, это я к тому, что я цену на них не знаю на кусты роз знаю, на кустарники знаю , а вот на ручки нет..мне гораздо проще так-есть цена и если она меня не пугает я покупаю, а если нет-облизываюсь и иду дальше напомню, что я за ручками первая занимала сколько всего бронзовых/латунных ? (про одну деревянную я поняла))) и какие их размеры приблизительно и они очень тяжелые ? вроде все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DAtooRA Опубліковано: 18 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2015 напомню, что я за ручками первая занимала Хм.. В личке? по телефону? В теме вродь я первый,но, видимо, Вам нужнее)) Ждем цены Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
namisha Опубліковано: 18 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2015 Хм.. В личке? по телефону? В теме вродь я первый вроде не первый ))) www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=3443506&postcount=254 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DAtooRA Опубліковано: 18 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2015 вроде не первый ))) Таки не первый. Прошу простить. Недоглядел 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 18 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2015 Таки не первый. Прошу простить. Недоглядел я просто очень скромная и тихушная:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alina_nk Опубліковано: 19 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2015 Для дачників і для тих, хто проживає в будинках з палісадником пропоную електротример Atco - для формування палісадника ( чи туї). Обрізає гілки до 10 мм. ( не путайте з електо чи бензопилою !) Перед застосуванням на шину поливають машинного масла. Працює відмінно. Ціну скину до 400 грн. Бронь на тример до понедельника, завтра перезвоню, скинте телефон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gobiosoma Опубліковано: 19 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2015 Почитайте внимательней тример продан уже сам хотел да не успел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дед Митяй Опубліковано: 19 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2015 ВЫ НЕ ОТВЕТИЛИ ПО ПОВОДУ ШУРИКОВ 18В? ЧТО ЕСТЬ В НАЛИЧИИ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 19 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2015 ВЫ НЕ ОТВЕТИЛИ ПО ПОВОДУ ШУРИКОВ 18В? ЧТО ЕСТЬ В НАЛИЧИИ? Відповідаю, немає. Добавлено через 5 минут Почитайте внимательней тример продан уже сам хотел да не успел Тример є ще один. Знайду - зроблю фотки. Добавлено через 3 минуты Якщо усі разом (оптом) яка вартість? та точна кількість? Кількість завтра уточню. Ціна оптова така ж як і роздрібна, у мене їх не 500, а шість-десять шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 20 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2015 хотел бы купить парочку насосов... Grundfos 15-50-130 650 грн. є, поки, ще один насос. Виявляли бажання купити, маєте нагоду Ті ж 650 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз