kantona Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Доброго дня!Допоможіть будьте добрі з розстановкою в кухні так як діло дійшло до штукатурки а Де? Що? і Як? вирішитися неможу!В цьому плані я зовсім не творча людинаЄ в мене один варіантик але щось він мені не дужетак як площа кухні вже не така й маленька а розігнатися для господині не буде де,тобто на мою думку робоччої поверхні буде маловато,та й холодильниик якось не по феншую стоїть! (зліва від холодильника буде весіти котел) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yutxaus Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 1) холодильник: действительно стоит не по "феншую"... Почему бы его влево не поставить под стенку? 2) Рабочаяповерхность : барная часть как понимаю может служить и столиком и для разделки туш Совет: проработайте расположение всего с тем, кто Вам мебель на кухню будет делать . Если конечно Вы не готовую покупаете... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kantona Опубліковано: 26 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 1) холодильник: действительно стоит не по "феншую"... Почему бы его влево не поставить под стенку? там буде висіти котел і я незнаю чи його можна поміняти місцями так як комин виходить в самому куті Совет: проработайте расположение всего с тем, кто Вам мебель на кухню будет делать . Если конечно Вы не готовую покупаете... до мебелі ще далеко а от каналізацію і проводку вже треба проводити! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oto Опубліковано: 28 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2015 А між робочою стіною і барною стойкою теж можна зробити робочу поверхню, туди можна мийку перенести. І тоді робочої зони буде більше) Кухня буде буквою П майже (з барною стойкою) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
doberR Опубліковано: 30 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2015 Главный феншуй на кухне- последовательность "холодильник - мойка - плита" и расстояние между мойкой и плитой не меньше 80см. Мысленно проследите "путь продуктов" : Вы пришли с большой сумкой - куда ее поставить? как молоко попадет в холодильник, а крупы в шкаф? и т.д. Или "сварите борщ" : где удобно взять кастрюлю? нож? разделочную доску? А вот сакральный смысл барной стойки ...ну, наверное, для чего-то она Вам нужна... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kantona Опубліковано: 31 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2015 А вот сакральный смысл барной стойки ...ну, наверное, для чего-то она Вам нужна... чесно кажучи бврна стійка мені ніколи не подобалася в кухні.Це один із запропонованих мені варіантів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз