Toxa@ Опубликовано 28 августа, 2015 Поделиться Опубликовано 28 августа, 2015 В звязку з потребою житла в Києві вирішив проаналізувати ціни в р-н Оболонському і Подільському,акцент на транспортну розвязку громадським транспортом або метро рядом. Розглядаю, 1-к квартиру або половина квартири. Вимоги до житла; інтернет, вільний прохід тому що буду переміщати/ зберігати інструмент будівельний (можливі мінімальні запахи від інструменту), робочий ліфт або квт. на нижніх поверхах. Мені 28 жити буду сам, планую знімати житло на тривалий період у власника. Заздалегідь дякую за любу інформацію! Добавлено через 58 минут Добавлю від себе, охайний, не курю, не бухаю, не люблю коли мені в душу лізуть Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Больше кнопок...
belosnezka Опубликовано 29 августа, 2015 Поделиться Опубликовано 29 августа, 2015 Заздалегідь дякую за любу інформацію! Сландо вам в поміч! Там і ціни, і фото. І квартири, і кімнати. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Больше кнопок...
belosnezka Опубликовано 30 августа, 2015 Поделиться Опубликовано 30 августа, 2015 зберігати інструмент будівельний (можливі мінімальні запахи від інструменту), А чего дипломированный юрист не по специальности ищет работу?Ж-) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Больше кнопок...
Toxa@ Опубликовано 30 августа, 2015 Автор Поделиться Опубликовано 30 августа, 2015 А чего дипломированный юрист не по специальности ищет работу?Ж-) Звідки такі уявні припущення??? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Больше кнопок...
belosnezka Опубликовано 30 августа, 2015 Поделиться Опубликовано 30 августа, 2015 Звідки такі уявні припущення??? буду переміщати/ зберігати інструмент будівельний (можливі мінімальні запахи від інструменту), Так ось же жЖ-). Добавлено через 1 минуту Звідки такі уявні припущення??? Не полички ж для книг з юриспунденції шукаєте? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Больше кнопок...
LM Опубликовано 13 февраля, 2016 Поделиться Опубликовано 13 февраля, 2016 Тема закрыта по просьбе ТС Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Больше кнопок...
Рекомендуемые сообщения