cadet225 Опубліковано: 2 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2016 порекомендуйте хорошую ПВХ вагонку для подшивки потолка (гараж, цокольный этаж - отапливаемые нежилые). планирую белую, матовую, гладкую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seymur Опубліковано: 4 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2016 порекомендуйте хорошую ПВХ вагонку для подшивки потолка (гараж, цокольный этаж - отапливаемые нежилые). планирую белую, матовую, гладкую Как вариант. Я использовал для подшивки потолка в гараже не вагонку, а стеновые ПВХ панели. Они широкие: прикрутил 4 шт - метр по ширине зашит. Конкретного производителя не порекомендую. Я просто выбирал недорогие, но поплотнее, со стенками потолще. Уже 8 лет... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cadet225 Опубліковано: 4 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 січня 2016 Как вариант. Я использовал для подшивки потолка в гараже не вагонку, а стеновые ПВХ панели. Они широкие: прикрутил 4 шт - метр по ширине зашит. Конкретного производителя не порекомендую. Я просто выбирал недорогие, но поплотнее, со стенками потолще. Уже 8 лет... а фотку результата покажите ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз