buddom Опубліковано: 24 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2016 Здравствуйте. Подскажите где можно недорого купить Инсталяцию + унитаз + кнопка + крышка. Ванная 170 на 70 акрил. Интересует цена? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Veresaj Опубліковано: 24 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2016 краще мабуть це купувати в магазині, на базарі вибір малий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 24 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2016 краще мабуть це купувати в магазині, на базарі вибір малий не факт пускай ТС сначала скажет с какого города......... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
buddom Опубліковано: 24 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 січня 2016 не факт пускай ТС сначала скажет с какого города......... Киев. Может кто то занимается продажей или уже покупали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 24 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2016 Киев. Может кто то занимается продажей или уже покупали? могу завтра по узнавать по Одессе у своих..... но для инсталляции понятие не дорого - это растяжимое 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Veresaj Опубліковано: 24 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2016 так і я про те ж.профіль незаповнено. якщо зовсім недорого то купіть церсаніт, там все в комплекті. але таке я б в стіни не ховав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
buddom Опубліковано: 25 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 так і я про те ж.профіль незаповнено. якщо зовсім недорого то купіть церсаніт, там все в комплекті. але таке я б в стіни не ховав. Советуют инсталяцию Геберит а унитаз (вариантов много). Крышку микролифт. Комплекты говорят дешевле покупать чем отдельно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 25 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 Советуют инсталяцию Геберит а унитаз (вариантов много). Крышку микролифт. Комплекты говорят дешевле покупать чем отдельно Геберит лучше чем грое (ИМХО), там механическое управление, а не пневматическое . Таки да - комплектом дешевле Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз