germes Опубліковано: 29 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2016 доброго дня усім. переді мною повстало питання нанесення масло-воску (OSMO POLYX® HARTWACHS-ÖL RAPID) на соснову дошку (перший відбірний сорт, 35мм) підлоги. загальна площа підлоги - 77 м.кв. я маю кошторис від однієї бригади, але він здається мені завеликим. якщо ваша ласка, проінформуйте мене щодо актуальних цін на ці роботи та іх структуру. а якби був орієнтовний перелік матеріалів (окрім, власе, масло-воску), то було б взагалі шикарно. вхідний статус - підлога цикльована та відшліфована, себто - готова до шпатлювання та масловоскування завчасно дякую усім небайдужим. в аттачі план поверху, дошка лежить всюди, окрім приміщень 3,5,11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Label Опубліковано: 2 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2016 Не знал что для этого нужна бригада. Жена масловоск от Реммерса легко и быстро втерла кистью в подобную площадь. Процесс ей понравился, хотела в этом году повторить Но затоптать пол еще не успели, живучая штука. Правда, моет пол с их фирменной присадкой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
4515222 Опубліковано: 2 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2016 доброго дня усім. переді мною повстало питання нанесення масло-воску (OSMO POLYX® HARTWACHS-ÖL RAPID) на соснову дошку (перший відбірний сорт, 35мм) підлоги. загальна площа підлоги - 77 м.кв. я маю кошторис від однієї бригади, але він здається мені завеликим. якщо ваша ласка, проінформуйте мене щодо актуальних цін на ці роботи та іх структуру. а якби був орієнтовний перелік матеріалів (окрім, власе, масло-воску), то було б взагалі шикарно. вхідний статус - підлога цикльована та відшліфована, себто - готова до шпатлювання та масловоскування завчасно дякую усім небайдужим. в аттачі план поверху, дошка лежить всюди, окрім приміщень 3,5,11 Ненанесение масла это самый лёгкий этап, самое тяжёлое пошлифовать качественно для этого дела. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз