Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Как подобрать толщину кирпичной стены?

iskiv2009

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Питання до тих, хто розуміється. Хочемо будувати максимально екологічний будинок, розглядали різні варіанти стін, схиляємось до керамічного блоку. Але ніяких утеплювачів не хочемо. Чи буде добре, якщо зробити 45 см керамоблок+ глиняна штукатурка всередині. І все) Як хто думає?:Rose:
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

крутая стена будет, и дорогая!:D

Однослойная это отлично но мне в ней не нравится наличие швов!делайте не сплошной шов или две независимых стены, возможно даже чемто засыпаных в прослойке

Змінено користувачем mastervovik
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

То ми вибрали найдорожчу стіну? Недобре.. Просто не хочеться пінопластів, мінват. А хіба не дорожче буде дві незалежних стіни і різні утеплювачі, облицювання? Керамоблок можна нічим не прикрашати назовні, хіба ні? Хіба це не дешевше накінець вийде? От тільки не знаємо, як однослойна стіна буде в плані тепла...
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А хіба не дорожче буде дві незалежних стіни і різні утеплювачі, облицювання? Керамоблок можна нічим не прикрашати назовні, хіба ні? Хіба це не дешевше накінець вийде?

Многослойная всегда дешевле, или ГБ толщиной до 300мм дальше нерационально. Колодец самый дешевый (и не побоюсь этого слова) лучший вариант! 200-250мм - общестроя (т.е. в 1 кирпич) потом прослойка для утеплителя от 150-200мм (в зависимости от необходимого теплосопротивления) потом облицевка лицевой керамикой/клинкером/гиперпресом это уже что душа пожелает:)

Не хотите вату/пенопласт - засыпте другими сыпучими утеплителями - перлит,вермикулит и т.д...

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...