Roma_Z Опубліковано: 7 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 Доброго дня. Є бажання розширити будинок, прибудувавши до нього певну частину, тема тут www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=206297. В даній розбудові передбачається розширення кухні,на якій стоїть лічильник і котел газовий. Оформляти новобудову я не хотів, але цікаво чи дадуть добро на перенос котла і лічильника без оформленої прибудови??? якщо не дадуть то яка сума потрібна на узаконення добудови??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 2 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 ну підкажіть якщо буду все оформляти законно, то з чого потрібно починати??? куди іти і яка приблизна сума на це все оформлення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дод Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 ну підкажіть якщо буду все оформляти законно, то з чого потрібно починати??? куди іти і яка приблизна сума на це все оформлення? Вам надо первым делом оформить строительный паспорт в архитектурном отделе по месту строительства. Как правило это бесплатно, если Вы сможете нарисовать схему участка с указанием Ваших действий на нем, а также фасады и планировку пристройки. Но есть определенные требования, если Вы их не можете выполнить, тогда Вам на это укажут в отделе и на этом все. Например сейчас , я два раза подавал заявление на выдачу стройпаспорта на пристройку 15 м.кв, но из-за невыполнения требований по согласованию с совладельцем, мне отказано, причем считаю отказ неправильным, но пока ничего не могу сделать. Ведь они решают, а не застройщик. Далее подаете уведомление о начале строительства в органы архитектурного контроля, строитесь, делаете техническую инвентаризацию в БТИ, подаете декларацию о готовности. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 2 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 і скільки коштів потрібно на ці всі процедури оформлення??? просто що ліпше, оформляти відразу чи потім колись?? і ще питання, якщо зміниться план будинку то він відповідно зміниться і на загальному плані території??? на цій території також є два сараї які я планую зносити колись, то я вірно розумію що якщо я про це не вкажу зараз то після їхнього зносу мені знову прийдеться переробляти план території??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз