Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Чи потрібно оформляти добудову???

Roma_Z

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня. Є бажання розширити будинок, прибудувавши до нього певну частину, тема тут www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=206297. В даній розбудові передбачається розширення кухні,на якій стоїть лічильник і котел газовий. Оформляти новобудову я не хотів, але цікаво чи дадуть добро на перенос котла і лічильника без оформленої прибудови??? якщо не дадуть то яка сума потрібна на узаконення добудови???
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 4 тижні потому...
ну підкажіть якщо буду все оформляти законно, то з чого потрібно починати??? куди іти і яка приблизна сума на це все оформлення?
Посилання на коментар

ну підкажіть якщо буду все оформляти законно, то з чого потрібно починати??? куди іти і яка приблизна сума на це все оформлення?

Вам надо первым делом оформить строительный паспорт в архитектурном отделе по месту строительства. Как правило это бесплатно, если Вы сможете нарисовать схему участка с указанием Ваших действий на нем, а также фасады и планировку пристройки. Но есть определенные требования, если Вы их не можете выполнить, тогда Вам на это укажут в отделе и на этом все. Например сейчас , я два раза подавал заявление на выдачу стройпаспорта на пристройку 15 м.кв, но из-за невыполнения требований по согласованию с совладельцем, мне отказано, причем считаю отказ неправильным, но пока ничего не могу сделать. Ведь они решают, а не застройщик. Далее подаете уведомление о начале строительства в органы архитектурного контроля, строитесь, делаете техническую инвентаризацию в БТИ, подаете декларацию о готовности.

• Лайк 1
Посилання на коментар

і скільки коштів потрібно на ці всі процедури оформлення??? просто що ліпше, оформляти відразу чи потім колись??

і ще питання, якщо зміниться план будинку то він відповідно зміниться і на загальному плані території??? на цій території також є два сараї які я планую зносити колись, то я вірно розумію що якщо я про це не вкажу зараз то після їхнього зносу мені знову прийдеться переробляти план території???

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...