Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

використання пінобетону для стяжки підлоги

Михайломаломитницький

Рекомендовані повідомлення

Хочеться спробувати зробити стяжку підлоги в кухні-вітальні із пінобетону. Не знайшов на форумі схожої теми, тому звертаюсь до тих, хто вже освоїв цю технологію. Розкажіть - як воно?

Я викинув в себе стару долівку (в одній кімнаті), стару дерев'яну підлогу в іншій, а заодно і простінок між ними. Тепер маємо кімнату розміром 4,5х5,0 м. Грунт вирівняв і втрамбував, спланував під укладання бетону товщиною 6 см. Тепер як? Чи потрібно під пінобетон стелити рубероїд? Чи товщина 6 см буде достатньою для наступного покриття лінолеумом? Які пропорції цементу, піску і пінопластикових шариків оптимальна? Чи можна буде потім на якусь частину площі покласти керамічну плитку, а під неї теплу підлогу з матів? І ще купу питань можна поставити.:Search: Буду дуже вдячний за відповідь і не я один, здогадуюсь. Завтра розпочну прокладити труби і електропроводку перед заливкою і виставлятиму маяки... :Search:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...

Здравствуйте.

Что именно у Вас будет выступать в качестве армированной бетонной плиты основания? 60 мм пенополистиролбетона, по всей видимости, маловато будет, учитывая, что прочность его меньше, чем прочность бетона. То есть как теплоизоляционный материал он хорош. А как несущая конструкция - сомневаюсь.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

"процес пішов"... Висота стяжки обмежена 6-8 см. Заглиблюватись "вниз" не буду, бо вже вирівняв і втрамбував грунт. "Шарики" куплені. Щоб убезпечити себе від можливих неприємностей думаю поверх пінобетона зробити фінішну армовану стяжку сумішшю для вирівнювання підлоги товщиною 10 мм, а потім тепла підлога з матів під керамічну плитку. Дуже хочеться думати, що я не роблю дурниці.

Чесно кажучи розчарований форумом. Думав тут оперативно отримати підтримку і допомогу, але...:(

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Хочеться спробувати зробити стяжку підлоги в кухні-вітальні із пінобетону

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BD

 

"Шарики" куплені. Щоб убезпечити себе від можливих неприємностей думаю поверх пінобетона

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BD

 

Чи товщина 6 см буде достатньою для наступного покриття лінолеумом?

 

а потім тепла підлога з матів під керамічну плитку

.........

www.polistirolbeton.ru/Stati/Tekhnologiya-izgotovleniya-polistirolbetona.html

paroplast.ru/utepleniepolpolister/

ctpp.com.ua/index.php/ru/glavnaya/20-ru/poleznaya-informatsiya/29-tekhnologiya-izgotovleniya-polistirolbetona

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я самотужки намагався знайти інформацію в неті про влаштування СТЯЖКИ ПІДЛОГИ ІЗ РОЗЧИНУ ПРИГОТОВЛЕНОГО В ПОБУТОВІЙ БЕТОНОМІШАЛЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ НАПОВНЮВАЧА ППС . Людською мовою-в бетономішалці готуємо розчин з 1 частини цементу, 1 частини піску і 4-5 частин полістирольних шариків. Добавляємо пластифікатор. Всі ж статті пишуть про бетон у вигляді блоків і приготовлені із застосуванням спеціального обладнання. Є відеоролики, які розповідають про процес, але там заливають ППСбетон по бетоних перекриттях, як правило. У мене жситуація і сумніви наступні. Висота підлоги має бути не більше 80 мм. (Спочатку почав робити, потім подумав і змінив умови- ж не один такий). Стяжка ляже на глиняно-пісчану основу. Втрамбував, застелю рубероїдом. Потім ППСстяжяжка, шпаклівка клеєм СМ, пепла підлога (електромати), керамічна плитка. Чи "житиме" це все довго?

Із всі посилів, що Ви запропопували, є одне місце, яке втілило оптимізм: виявляється можна поверх ППС стяжки зробити ще й стяжку ПЦ сумішшю і вони статунь як одне ціле. Верхня стяжка має бути не меньше 20 мм., як "пише"... Будемо думати. Маю ще кілька днів, поки робитиму підготовчі роботи:flag1:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...

Вчора залив перших 12 м. кв. стяжки. А вставити зображення тут так і не навчився... "Ну, кто так строит?..

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...