Габузино Опубліковано: 28 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2017 Панове будемо толерантними - на нас дивиться тисяча людей. Дядько щепить помідори на картоплю, заробляє гроші - його діло- я розважаю Вас безкоштовно. Я щеплю всі сорти томатів на фіолетовий помідор природнього походження і маю на двох корнях стабільний врожай, а рейтинг теми превалив за тисячу - я не дарма напружувався - всім щиро дякую! Чудових всім врожаїв! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 28 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2017 Жінка після тяжкої праці на городі має право трохи відпочити. Такий тренажер для рівняння спини під силу будь кому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 1 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2017 Євро город. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 1 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2017 Все геніальне просто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 1 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2017 Цемент - брезент - а ля "Джельмени удачі" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 1 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2017 Економимо площу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 1 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2017 Рученьки з перчаток та цементу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 1 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2017 Купол для теплиці - це просто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 1 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2017 Клумба з авто покришки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 2 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 березня 2017 Збираємо воду з повітря. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 2 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 березня 2017 Індивідуальний капельний полив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 2 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 березня 2017 Мої фіолетові помідори - смак особливий, але для мене головне, що вони не бояться фітофтори і я щеплю на них всі сорти, навіть якщо не встигаю відрізати пагон, то сіамські близнюки прекрасно плодоносять. А в ідеалі треба верхівку фіолетового відрізати і укорінити заново, а Ваш сорт буде рости на двох коренях. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 3 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2017 Автополив і Маленькие идеи для сада - теми обєднав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 3 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2017 Автополив і Маленькие идеи для сада - теми обєднав Я смотрю этот талантливый писатель всю тему сад-огород оккупировал.Все темы с его участием можно смело обьединять в одну 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 3 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2017 Панове маєте право на свої шедеври - я з радістю буду переглядати. Варто посадити язвеннік (Язвенник обыкновенный Anthyllis vulneraria) - допомагає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 3 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2017 Для рослин наробив бірочок з пет пляшки - одну довгу полоску зігнув вздовж - вийшло ребро жорсткості. Другу прямокутничок - в мене 2х3 см, прорізав дві горизонтальні шпарини - щілини, згинаючи вдвоє і розрізаючи ножицями. Просунув довгу полоску в щілини і вийшла соціальна табличка. Є ще багато варіантів, але там потрібні гроші. На пластинку клею самоклейку жовту, або білу ORAKAL - цінники не годяться, бо вони паперові. Може комусь подобається художнє рішення на камінцях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 4 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2017 Економимо площу. [ATTACH]553289[/ATTACH] Можете докладніше розкласти, яким чином економиться площа в такому варіанті? І як дістатись до центру такої гряди? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 4 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 2017 Таблички ставлю, щоб знати де який сорт базиліку - в мене його 12 дванадцять , також другі культури, з яких збираю насіння. Це загально принятий спосіб. Якщо комусь подобається все на "глазок" і сорти забувають взагалі - мають право. З приводу площі не зрозуміло до чого тут таблички. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 4 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 2017 Кожен має право виростити свій ананас. В чому сенс не знаю, але декотрі виростили і ананас і кавове - кофейне дерево - на любителя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 4 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 2017 Чорнобривці бархатци відгонять шкідників з городу і приваблюють запилювачів гарбузів та іншої городини. В кулінарії використовують ,як барвник замість дорогого шафрану. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 4 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 2017 Не знаю чи є вигода з таких табличок, але комусь може якраз до вподоби такий варіант. Я роблю з паличок для суші бамбукових. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 4 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 2017 Клубніка полуниця на вертикальних клумбах все більше має прихильників- може данина моді, може естетичне задоволення, може економія площі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 4 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 2017 Вже таке хочу, але після посівної кампанії. Батат має вже 15 см ростки і регулярно потребує догляду, не кажучи про все інше. А варіант надихає. Раз зробив і забув, причому колеса запросто - зараз великий вибір є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 4 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 2017 Відпочивати під твким грибком чудово, але як укривати виноград на зиму? У мене арки розбірні з арматури. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 4 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 2017 Дитячий варіант вирощування селери на зелень. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз