Туз Опубліковано: 24 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2017 Добрый день. Ввиду перепланирования системы отопления с классического твердотопа на пеллетник появился изготовленный под заказ теплоаккумулятор. Прибор новый и еще не забирался с производства (Киев). По ряду технических нюансов я не в курсе, по этому прошу заинтересованым спрашивать, буду уточнять на производстве и давать исчерпывающие ответы. Цена теплоаккумулятора с утеплителем 13 000 грн. (068) 494 49 60 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Туз Опубліковано: 29 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня 2017 Интересуемся... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gdanov Опубліковано: 31 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2017 Интересуемся Товщина стінок(сталі) бака яка? Отвори (1 і 7) та (4 і 8) між собою поєднані ? якщо так то в якому вигляді? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Туз Опубліковано: 2 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2017 Товщина металу - 3мм. Змійовика всередині немає, тому отвори ніяк не поєднані. Колір - сірий. Сьогодні був на підприємстві і взяв технічний паспорт та креслення ну і сфотографував (але фото мало про що скаже). До речі, поки він у них на складі то доставка Київ +-50 км. буде безкоштовна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Зигзаг Удачи Опубліковано: 3 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2017 Почем "что бы отдать"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Туз Опубліковано: 5 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 5 червня 2017 Цена указана в посте 1. Если имеете желание поторговаться, предлагайте, а я сам решу сколько я готов потерять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Туз Опубліковано: 6 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 червня 2017 Телефон уже подзарядил. Можно звонить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Туз Опубліковано: 7 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 червня 2017 Продано!!! Організовую доставку новому власнику. Нехай служить і зігріває довгі роки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз