Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Чипмейкер UA или торговля по одесски..

viksel

Рекомендовані повідомлення

Чипмейкер UA или торговля по одесски  ( не надо маме нервы делать)

Вітаю тих кому буде цікаво читати про те - що рушить  сам сайт Чипмейкер UA )))))

Так мабуть здогадалися  це той всім уже відомий СаДмІн-АдмІн, який все більш і більш розганяє форумчан уже і с форумів по простій причині , а мені так хочется - і все !!!

Так Ви правельно зрозуміли це заблокували мене, але не просто як продавця чи покупця, на Торговому комерческрму форуме - про що писали в цій темі люди , а за те що створюєш теми  про  металообробку , що при тому коли пишеш назву теми на форумі , то (садмін -адмін) як йому заманется її перейменовує так по приколу.... Було таке років з три , створив на форумі тему з назвою       Заточка парикмагерского іструмента        і викладав свої напрацювання.

Но не тут то діло було, пальчики ( садміна - адміна) добралися і туди,   бистро змінив назву теми на      Заточка кутикульного інструмента.    Вона може і є ще на форумі,  то після написання питання для чого таке робити ???  в розділі про (обговоренні питань форума) то митьтево було заблоковано мені доступ  на місяць , і відразу починаєтся вирізання в різних  темах , перекручування змісту і т.д..... То після такого поведіння (садміна- админа)  пропало бажання наповнювати тему повідомленнями з напрацюваннями по заточкі інструмента.. Такі випадки бували непоодинокі і іншими користувачами теж.

Було таке що при броньюванні лота в барахольці черз певний час бронь  зникла, а потім появилася бронь від самого ( садміна -адміна) Але не врахував  він  і не видалив як за звичай не вспів мабуть , обратне підтвердження продавця лота про то  хто перший заброньював лот і був скрін того підтвердження. Тоді про це тоже написав  в розділі про (обговоренні питань форума) про непорядний вчинок самого  (садміна-адміна) з фото самого скріна  . Згодом ще форумчани начали писати про такі непоодинокі випадки перезаміни порядка  броні. Їх сразк заблокували тоже длступи до сайта.

Гадав що після такого вчинка вибачится перед форумчанами ,та де там ))) Ну а мені знову  заблокування доступу на форум без попередження про які порушення були. За те що ти купляеш  на Торговому комерческому форумі, а помім то вже не ти оказуется (((  Одразу після цього почалися парвила переписувать і напридумали в ЧЗТВ  пунктів і підпунктів.  Їх стілиьки понаписували що ніхто не може розібрася в них...

Такий порядок на форумі вже привичний , для тих як і я що на форумі з першого для його заснування, знаєш всі правила сайта, але саме головне правило що сам  (садмін - адмін) не визнає  жодних правил  на форумі стосовно своєї поведінки відносно інших участників форум

Що побудило написати   - так це знову заблокуваняі на форумі при написанні очередних правил форума, які міняються кождий раз коли йому здумаєтся.  і коли знову запитав покажіть де і коли порущив, то ( садмін - адмін) знову заблокував доступ  назавжди.

Сам сайт гарний, люди цікаві  Були , але хто уйшов сам бо надоїло це все, інших авторів тем позаблоковуваннями порозганяли.

Кожний день на форумі в повідомленнях вирізаєтся і перекручуєтся зміст текста.

Отакий він тепер Чипмейкер ЮА....(садмін-адмін)

 

 

  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вітаю...

Ще один відгук про (садмін-адмін)  на Чипмейкер ЮА.  

Переглядаючи сайт  сьогодні 28,07,2022 помітив шо все вирізають і видаляють з того моменту коли було це питання на форумі озвучено  .

А було зовсім по іншому, це той лот до того  коли його начали частково вирізати в опису лоту.

Screenshot_20220722_122757.thumb.jpg.0b852bec964f2266abddf2659ce17deb.jpg

 

Так це вони круги , які зазначені в опису на лот на Торговій площадкі як   НОВІ але  були у вжитку.

Зауважте таке формулювання опційного визначення товара в лоті , було придумано і створено (садмін-адмін)  

Ось уявіть Ви купуєте в атосалоні автомобіль через інтернет, де зазначено що він НОВИЙ , а коли його доставили до Вас то виявилось що є вмятини на кузові. І тоді коли ви запитаєте в атосалоні у адміністратора що це таке, вам скажуть Ви читали що він НОВИЙ -але при доставці  став вже вживаним .:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ось так виглядають НОВІ круги при огляді коли получив на почті.

1658055857986.jpg.7a6769034a589b7020109ef3255bf866.jpg                    1658055858124.jpg.542914c77a7fcc7720750e95b1210b22.jpg

 

Для справедливості кажучи то форму круга було показано в лоті,але  різні розміри виработки  НОВИХ 8-кругів , а також різній діаметер кругів від виработки які ніяк не співпадали під розмір де приложена лінійка в лоті, а також різна ширина кругів тоже .

Самі круги і їхній стан мене меньш обурюють , а ось така поведінка того хто повинен дивитися за виконуванням правил сайта, а порушує сам то це послужило написати відгук по роботі в цій темі .

А коли сьогодні подивившись лот продавця , то вже кудись зникла чарівна опція визначення стану лота як НОВИЙ. І зауважте видаляти цю опцию може тільки хто з усіх лотів що на торговій площадкі. А також придумати ще біль цікавий опис стану товарів в барахолці.

А стало так при сьогоднішньому огляду барахолки,з опису видалили НОВІ але  були у вжитку.

Screenshot_20220729_203046.thumb.jpg.ae9c9f380276676250f8da2204866cf7.jpg

 

Ось прохання до адміна про вирішення  питання .

259537019_8.jpg.6a2d6c048500efc84222858545977e98.jpg

 

І тоді прильот від (садмін-адмін) 

1291060599_12.thumb.jpg.d7bb5c4c68a86f84e372f71a14846619.jpg

 

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А чим Вас (усіх) не влаштовує той же скайлот? Багато років на ринку, правила прозорі, адміністрація адекватна. Як і система оцінок/відгуків/пошуку/фільтрації потрібного по купі параметрів. Так, є комісія з продавця за успішну продажу. Її формула відома заздалегідь, можна врахувати.

Така система дозволяє тримати тисячі лотів і платити комісію лише у випадку реальної продажі. Є як аукціон так і "купити зараз".

Чим особливий той чудернацький чіпмейкер?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вітаю...

Чим особливий- нічим просто ми були с перших днів створення і було все як спільнота вважала буде кращие  від чипмейкер ру.       Були адміни , були модератори , були просто цікаві люди на форумі.   А потом із-за одного )))) все почалося розпадатисяся, всі почали уходити .   Коли сам (садмін-адмін) Гандлює , то чекати шо буде шось гарне то не варто.  Гадаю він запутався сам зі своє совістью, він це читає але нічого не змінится на 100 %, просто злиться і ще більше видаляє тем і повідомлень. Коли не може визнати свої помилки, не варто чекати змін на форумі.

367766255_.thumb.jpg.6e5f083b5c409cf8423448dc44c020a7.jpg

 

Ну наприклад коли такі питаня робочі задаются  в темі для їх обговорення, і це грубе порушення створення сайта де не має фукціональної кнопочки обратного зв'яку.І вона хоч і була но не працювала як полагаєтся ,просто пустишка. То це розцінюєтся як не добре і тебе тоді блокують .

То коли прийде новий читач,він не зрозуміє куди прийшов. Сьогодні подивився на сайт , так її і не відновили.   За 5 років вона не працювала, тоді що можна сказати про (садміна-адміна)

 

 

5 років почалося    kosmos.thumb.jpg.ae8efd8acb2117db9ae9a3d28d0c73bb.jpg           Тиць

 

 То до сьогодні нічого не змінилося зовсім нічого.

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

 Це людський фактор. Стикався уже пару раз з подібним. Коли влада в одних руках - нюх губиться. А ще буває, що окремій людині з віком шпаківня текти починає. Спираючись на попередні заслуги та авторитет цього відразу не помічають.

 Те, що спригнули від москалів - дуже вірно.

Напишіть в підтримку скайлоту, мо створять окремий розділ під ваші задачі, типу "металообробка". Вони реагують на подібні звернення, а якщо побачать інтерес (в обороті нових продавців/покупців) то тим більше. А далі лише питання наповнення. Ну а так, уже розділів є в досталь та критеріїв для пошуку.

Змінено користувачем porterlv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 часа назад, Vip. сказал:

 А потом із-за одного )))) все почалося розпадатисяся, всі почали уходити .   Коли сам (садмін-адмін) Гандлює , то чекати шо буде шось гарне то не варто.

Все почало розпадатись тому що не було фундаменту..Фундамент це основа,основа для існування.Як це не прикро але в москальського чіпа основа була.Пріоритет існування ресурсу була НЕ БАРАХОЛКА..а тематичні розділи.Нашим баригам,засновникам сурогатного чіпа, це не сподобалось,що їм толку з балаканини?От вибравши зручний момент в 14 році вони під знаменами революцію почали там мутити воду.Хоча самі ідеї,які вони проповідували,їм же були до лампочки.Була тільки ціль-створити свій базар з своїми правилами.Вони вкрали в москалів все що було потрібно для швидкого створення "сурогату".Навіть самі наївні ідейники,які жили на новоспеченому форумі і жили форумом, рано чи пізно почали розуміти що їх "поімєлі" в прямому смислі."Елітна" "каста" продаванів залізяк ,захопилась створенням нового типу   менеджменту,за яких покупець був ніхто..просто лох, якому впарювалось все що потрібно,без права на апеляцію))Зальотні продавці що не входили до "клубу вибраних"і придворних жополизів просто обкладались податком за право торгувати.Будь які спроби пошуку справедливості на їхній території були безглузді.Багато грамотних металообробників мовчки ігнорують цей ресурс,вважаючи його "шлаком".  

Змінено користувачем viksel
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 години тому, viksel сказав:

"Елітна" "каста" продаванів залізяк ,захопилась створенням нового типу   менеджменту,за яких покупець був ніхто..просто лох, якому впарювалось все що потрібно,без права на апеляцію))

Так в тому і річ шо та каста робить глупість.

Коли адекватний садмін то більше людей на ресурсі, більше оборуток ,більше лаве вони зароблять. Коли форум цікавий то це ще добавляє людей,а значить верогідність елітним продаванам більше продати підвищуєтся в рази....

А крам який продають то він спецефічний і зауважте не всім він потрібен.

То виходить сама еліта тормозить, це не ринковий підхід до продажу мало кому потрібного краму..

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 часов назад, Vip. сказал:

То виходить сама еліта тормозить, це не ринковий підхід до продажу мало кому потрібного краму.

З моменту створення цієї теми пройшло 5 років..Все що Ви описуєте я побачив ще тоді.Виходить що Вас все влаштовувало,до цього часу?))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 годин тому, viksel сказав:

Виходить що Вас все влаштовувало,до цього часу?))

Не знаю що Вам сказати.

На той час це було єдине місце для форума людей про мелало-обробку,  хотілося і свої роботи показати і подискутувати.

Барахолка на тойчас частично, а тепер і вайбер группи форумчан з крамом , і інтернет площадки різні - то барахолка не так важна.   Форума уже не має на Чипмейкер ua.

Да і ті хто з перших днів вони трохи дивилися за порядком, но порядка уви уже..

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 01.08.2022 в 22:37, Vip. сказал:

 Форума уже не має на Чипмейкер ua.

А може це і добре...Не будуть токарі тратити свій час на теми типу "захворів тв 16" і "виготовлення токарного з кутника і швеллера"..)))Постійне проповідування дідівських технологій,що базуються на міфах і легендах,на мою думку приводять до зубожіння,як самого токара так і токарного бізнесу чи ремесла в цілому.А купити залізяк зарас проблем не має,вайбер групи,олх і т.д. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 години тому, viksel сказав:

А може це і добре...

В багатьох країнах є технічні форуми. То і ми тоже як країна моглиб мати свій технічний форум, але що кермувальник накерував не в той бік, і з технічного він став гуманітарним .То це таке.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...