da4a Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 Кто что может сказать о биметаллических радиаторах АЛТЕРМО, Полтава? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скорпиоша Опубліковано: 30 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2009 Постою, послушаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 30 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2009 Я ставил. Радиаторы как радиаторы, за свою цену - достойно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скорпиоша Опубліковано: 30 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2009 Для частного дома какие предпочтительней выбрать стальные или биметаллические ? Котел Виссманн , трубы м/пл. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 30 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2009 Не имеет значения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladest Опубліковано: 30 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2009 Не имеет значения. спрошу конкретнее. у каких выше теплоотдача? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 30 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2009 Чито-то мне подсказывает, что одинакова она у обоих в границе пару процентов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
da4a Опубліковано: 30 вересня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2009 murava, спасибо. Для городской квартиры они подойдут? Или подскажите, что-то более оптимальное? В доме система отопления KAN. Я так понял, сильного давления нет, а вот хим состав теплоносителя не известен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 30 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2009 Подойдут. Всередине они банально железные. И давление держат ого-го Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyR Опубліковано: 30 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2009 Я поставил в квартиру, биметалические. Но только ещё систему водой не заполняли, даже. Вроде завтра собираются. А в остальном радиаторы как радиаторы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
moscow Опубліковано: 19 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2009 Собі такі поставив. Система центрального опалення. Гріють супер, навіть при телих трубах. Скрутки між ребрами не завжди рівні, проте в очі не дуже кидається. При виборі варто перевіряти цілість ребер на місці покупки, бо трапляються з тріщинами в алюмінії. Цілком задоволений. Рекомендую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
da4a Опубліковано: 19 грудня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2009 У меня с Альтермо не сложилось - продаются только по 10 секций, а если перепаковать - нет гарантии. Купил большевиские. Из четырех, в трех, перепаковывали, по гарантии, заглушки - сочились. А одна вообще оказалась треснутая по резьбе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВинниПук Опубліковано: 22 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 22 січня 2010 Чито-то мне подсказывает, что одинакова она у обоих в границе пару процентов. А почему Алтермо это биметалл? Это же стальные радиаторы, вот их сайт www.altermo.biz или я что-то путаю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
da4a Опубліковано: 22 січня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 22 січня 2010 У них разные есть. Меня интересовали биметаллические. altermo.com.ua/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
halynay Опубліковано: 22 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2016 Я поставил в квартиру, биметалические. Но только ещё систему водой не заполняли, даже. Вроде завтра собираются. А в остальном радиаторы как радиаторы. и как в работе, вот уже годы прошли, что можете посоветовать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз