Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Передача приміщення в оренду під клуб без зміни його цільового призначення

Spin1987

Рекомендовані повідомлення

Колеги, доброго дня.

Є промислово-складське приміщення колишнього заводу, якщо здійснити капітальний ремонт цього приміщення і привести його у відповідність до діючих норм, що висувається до культурно-розаважальних закладів, але без зміни цільового призначення приміщення, чи можна це приміщення орендувати під клуб та відповідно проводити в ньому дискотеки та інші розважальні заходи?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Под разные категории помещений (склад, офис, производство, торговля)

существуют различные требования по охране труда, технике пожарной безопасности.При вводе строений в эксплуатацию соответствующие службы и предъявляют требования исходя из назначения помещений. Эти требования должны учитываться еще на этапе проектирования...

 

Добавлено через 2 минуты

К клубу должны предъявляться особенно жесткие требования, т.к. помещение посещает одновременно большое количество людей.И не дай Бог, ... Крайнего найдут.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дякую за Вашу участь в обговоренні.

Проблема полягає в наступному:

для зміни цільового призначення приміщення необхідно проводити реконструкцію, для реконструкції необхідно отримати МУО, для отримання МУО необхідно змінити цільове призначення земельної ділянки із землі промисловості на інше.

А от зміна цільового призначення, як мені пояснили в міській раді може затянутись на неодин рік тому що відсутній генеральний план міста.

І все ж таки теоретично у разі проведення всього комплексу робіт по облаштуванню клубу з дотриманням всіх пожежних норм, санітарних норм і т.д. та передати приміщення в оренду чи будуть при цьому проблеми з перевіряючими органами у орендаря приміщення, через те що він проводить розважальні заходи в орендованому приміщенні, яке по документах є промисловим хоча і відповідає класу небезпеки, санітарним нормам і т.д.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

чи будуть при цьому проблеми з перевіряючими органами у орендаря приміщення

вопрос философский... Вопрос: а зачем для реконструкции генплан города? Реконструкция, насколько помню, носит уведомительный характер ДАБI. Да, проект реконструкции нужен. Нужна и тех. экспертиза...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...