calipso Опубліковано: 10 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2019 Привезли якось мені на пробу білі ковбаски для гриля Штутгартські. Доволі смачні були. Задумав і я освоїти виробництво білих ковбасок для гриля. Як на мене, оригінальні ковбаски були занадто білого кольору, тому я вирішив додати трошки свіжої зеленої петрушки. На гриль ще не викладав, але на сковорідці смак та фактур майже вдалось повторити. Шкода, що сезон грилю скоро закінчиться, а так би ввів до асортименту такі ковбаски. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз