FLASH Опубліковано: 22 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2020 (змінено) 64ГГБ Мой личный. Не бит, не крашен. Без глюков и потопов. Не чинился. Аккумулятор пишет 81% Я бы в жизни не купил бу айфон на олх, только человека слову которому можно верить Змінено 22 грудня 2020 користувачем FLASH Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krokovod Опубліковано: 23 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2020 А пароль админа строимдом, дадите в придачу, тогда готов купить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krokovod Опубліковано: 25 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2020 только человека слову которому можно верить Это Вы о ком? Обещали два года назад сделать меня модератором и не сделали... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 26 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2021 Это Вы о ком? Обещали два года назад сделать меня модератором и не сделали... обещанного три года ждут (с) народная мудрость Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 15 годин тому, Klqrov сказав: Очень жаль что такой телефон ещё месяц-два использовать и выбьет чек как на машине, что ему нужна замена аккумулятора ибо старый уже непригодный для нормального использования( У самого одиннадцатый, продавать уж точно не буду, буду использовать до последнего и выбил подобный чек.. дату повідомлення гляньте для початку. чи це така манера писати будь що в різних темах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз