Offroad Опубліковано: 8 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2024 Шукаю зараз h07rn-f або якийсь м'який аналог, бажано 2x1.5 або як варіант 3x1.5 чи 2x1, треба 20 м... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 8 квітня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2024 6 минут назад, Offroad сказал: Шукаю зараз h07rn-f або якийсь м'який аналог, бажано 2x1.5 або як варіант 3x1.5 чи 2x1, треба 20 м... А на скільки дійсно є потреба в цьому кабелі? Маю на увазі версію H07RN-F? Це дійсно дуже хороший і якісний кабель, найкращий у своїй категорії, але і дорогий. Наприклад, 2*1,5 коштує зараз приблизно 2,5€/m. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 8 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2024 Я і аналоги розглядаю. Потреба банальна - треба довгі кабелі для інструменту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 8 квітня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2024 (змінено) 21 час назад, Offroad сказал: Я і аналоги розглядаю. Потреба банальна - треба довгі кабелі для інструменту Так, у даному випадку кабелі типу H07RN-F будуть просто "вічні". (Не просто ж так фірмовий інструмент комплектується такими кабелями, та і не фірмовий...) Якщо дивитись у сторона H05VV-F (PVC/ ПВС), гнучкість буде досить пристойна, але за рахунок меншої кількості матеріалу оболонки, він буде менш пружний (скручується), ну і більш вразливий до механічних ушкоджень. Я собі колись все замінив на H07BN4-F 2*2,5. Але то було десь років 15 назад, коли була реконструкція аеропорту. Змінено 9 квітня 2024 користувачем Firetuf 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз