sv_vs Опубліковано: 28 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2021 На кадастровій карті ділянка яку я хочу купити має два кадастрові номера, при чому відрізняються навіть цифри НКЗ, власник нормально поястити що це не може, каже в геокадастрі його запевнили що все ок. Куди звертатись і як вияснити чи це просто помилка на карті, чи насправді тут два власники на одну ділянку і краще з цим не звязуватись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 28 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2021 Звертатися звісно в кадастр. Я бачив таке, коли змінювалося цільове призначення, ще й приналежність від села до садового товариства. Пс. А власникі обох ділянок однакові? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sv_vs Опубліковано: 28 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2021 власники різні, але контакт є тільки з одним Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 29 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2021 Тоді це стрьомно. Спробуйте ще через реєстр нерухомості пробити обидва номери, чи воні є там. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз