Wasabi Опубліковано: 7 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2021 Сижу, никого не трогаю. Примус починяю. Это че за хренотень? Какой год, епта? Да я тут от звонка до звонка отишачил! Совести у вас нет. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 7 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2021 (змінено) Горшочек, епта, не вари! Змінено 7 грудня 2021 користувачем Wasabi Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 7 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2021 Да ну окуеть теперь! Никогда не было и вот опять! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 7 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2021 Чета я совсем очкую! Альо! Де все? Раньше в это время тут жизня кипела, начэ як смола. А тяпереча Бездомный час назад отсвечивал, нет никого. Че происходит? Меня все забанили? Антивирус меня в песочницу перенес? Ну ладно я, так в других темах как на кладбище. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 7 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2021 Все в коронавирусе... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 7 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2021 3 минуты назад, MaksymS сказал: Все в коронавирусе... Фууух! Я уже перепугался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 7 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2021 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 7 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2021 Свежо. Я б сказал неожиданно: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анкор Плюс Опубліковано: 14 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2021 О!!! Вассабушка!!! Из Парижу вернулись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз