Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Консультація: "запасний" прилад опалення.

igor_ko

Рекомендовані повідомлення

Недавно залили перший етап для фундаменту типу "перевернута чаша" і коли розміщали перед заливкою траншей "гільзи" для вводу комунікацій,  зрозумів що у мене не продуманий аварійний спосіб опалення на випадок якщо на добу або більше пропаде електрика.

Буду вдячний за пораду де би було доречніше розмістити: чи то можливо піч, або ж камін-картрідж з повітряною рубашкою, а може варто невеличку "бурчуйку-піч" (покищо розглядаю варіант в гаражі поряд з усією іншою "інженеркою" розмістити твердопаливний хоча сумніваюся) і чи потрібно для такого опалювального приладу прокладати якісь додаткові "закладні" в товщу плити або підсилювати несучу здатність на ділянці де такий прилад буде встановлюватися?

 

  

IMG_20220611_221135.jpg

IMG_20220611_232555.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

если будет камин - нужен подвод воздуха извне. Делается в полу, закладывается на этапе фундамента, выводится вертикально из пола в месте установки будущего камина. У меня  эту функцию выполняет обычная канализационная труба. Но надо бы оранжевую, конечно...

В моем случае камин благополучно отапливает 110 метров дома, без всяких каналов и т.п.. А вот соседи твердотопливные котлы и пеллетники поснимали и продали.

У буржуйки мощность маловата, но теоретически, годится для разогрева пищи и т.п.. Я бы в гараже ее поставил, на всякий случай (в этом году буду гараж строить, буржуйку буду ставить однозначно, но больше для обогрева в зимний период, конечно)

  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...