Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

що робити з утепленою дерев'яною підлогою після заливу?

Ирида

Рекомендовані повідомлення

Ситуація наступна: років 10 тому в багатоповерховому будинку серії Т4, в квартирі на першому поверсі, було зроблено деревяну підлогу, з прокладанням 10см шару мінвати. Таке рішення було викликане необхідністю якнайшвидше виконати ремонт після глобального потопу всередині квартири: не було часу чекати технологічно обумовленого часу на затвердіння бетону, зате знайшовся виконавець на укладання такої підлоги.

В цьому році,  в звязку з масовою евакуацією мешканців Києва з міста, розбор води різко зменшився, в водогоні піднявся тиск, у сусіда нагорі не витримала рушникосушарка - як результат, квартиру залило вже згори. Відразу займатися наслідками було не до того, та й не було кому ( з членів родини на місці була тільки 1особа), відновили тільки електрику, все інше почали тільки з цього місяця.

Поки звільнили площі, поки провели демонтаж підлоги на кухні - приміщенні, що найбільш постраждало, виявилось, що грибок уразив навіть перегородку між кухнею та частиною міжпокою. А коли цю перегородку виламали, переконались, що  по ній під підлогу міжпокою таки проникла вода, тож

Спойлер

 

мінвата трохи відволожилась,  а торець лаг ушкоджено грибком.

Чи можливо залишити все, як є для просушки, обробити ушкоджену частину лаги спецзасобами та замінити крайні мати мінвати на нові? Наскільки це критично? 

В мирний час, зрозуміло, проводили б демонтаж далі. Але наразі...  

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...