Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Допоможіть з автоматикою вводу резерву.

-electron-

Рекомендовані повідомлення

Придбали генератор 250 кВт, 98 року розливу. Запускали сьогодні включили в схему ТП. Дали 70 кВт навантаження з 0 на 70 кВт спрацював добре. Завтра маємо запустити на 5-8 годин для тестування чи потягне всі 250 протягом тривалого часу.

 Але на даний момент воно все працює в ручному режимі. Шафа керування є, але її німці пробували ремонтувати і при демонтажі тупо обкусили все. Короче відновлення навряд чи можливе. 

Саме запитання: порадьте контролер вводу резерву. Але він має не просто перемикати, і давати команду на запуск мотору. Після того як з'явиться основне живлення і пройшла задана пауза, переключається на трансформатор, а мотор далі має працювати на холостих хоча б хвилину другу. Щоб охолола турбіна.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

І ще запитання. Зараз щоб завести вручну підтягуємо ручку на паливній апаратурі. І закріплюємо її. На ній є електропривід який має відкривати й закривати подачу палива. Щоб заглушити опускаємо її вниз  Я підключав навантаження в цеху. Тому не бачив чи регулює воно нею оберти при підвищенні навантаження. То вже завтра подивлюсь в роботі.  

Автомат для запуску має подати напругу на той електропривід щоб підняти його? А для того щоб заглушити зняти напругу й воно опустить той ричаг?

 

Мотор на генераторі DAF 

Змінено користувачем -electron-
Уточнення
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...