Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Гибридный инвертор Must - настройка

sly

Рекомендовані повідомлення

Добрий день. Порадьте, будь ласка по налаштуваннях.

Інвертор Must 3024, 2 акб гель, без панелей. Більше доби стояли підключені в режимі gel а індикація зарядки моргає. Спробував понизити напругу припинення заряду до 25 і підтримуючий заряд до 25 простояв ніч і всеодно індикація зарядки не вимкнулась. В чому може бути причина?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

У мене індикація зарядки вимикається лише в одному випадку - коли намає зовнішнього живлення. А так - моргає завжди. Також, я жодного разу не бачив, коли інвертор працює, щоб по проводам батареї не йшов струм при наявності зовнішноьго живлення. Або батарея заряджається, або, якщо вона заряджена, інвертор з батареї тягне 1А на власні потреби (лампочка заряда при цьому все одно моргає). Чому вони не зробили живлення власних потреб інвертора від мережі не зовсім зрозуміло.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Зрозумів. Вчора вивчав це питання)

Поспілкувався з користувачем такого інвертора, в нього теж моргає постійно. Пояснив теж, що інвертор живиться через батарею. І ще сказав, що не моргає, коли є генерація на панелях. Тільки в мене панелей нема, тому не знаю.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 місяці потому...

Вітаю панство. Допоможіть розібратись з чим може буди проблема? Інвертор must 24 v на 3 кіловата. АКБ LiFepo 100AH 24v. Батарею бачить при відсутності мережі від акб працює без нарікань але не заряджає її. На діагностику інвертор і батарею давав - в них все ок, корректно працює.  Але в мене при підключені він інвертор акб бачить, відображає що зарядка йде, але по факту акб не заряджає. Більше того, якщо їх залишити підключенніми то навіть при наявності "світла" інвертор почитає потрохи розряджати акб а саме падає АН але вольтаж залишається на рівні. 
Далі, якщо відключити мережу та живитися з акб, інвертор вимикається при досягненні 24 вольт, проте продовжує по троха з акб "смоктати" і через декілька діб з 24 може впасті до 20 і нижче.  Ще раз, інвертор та акб на діагностиці були, сказали що усе коректно працює і вимикається/вмикається.
Кабелі до АКБ 25 квадратів

Схема підключення: Загальних автомат біля лічильника - загальний автомат будинку - стабілізатор - інвертор - "споживачі"
Тестував по різному без стабілізатора - результат такий самий. Просто з напряму загального лічильники - результат такий самий. 

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...