Evgenich Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 7 минут назад, henko сказал: Так Пономарев и РДК не поддерживают, а воюют против плечом к плечу с ВСУ. У тім і справа, що один не підтримує, а другі воюють. Відчуваєш падла різницю? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 (змінено) 19 минут назад, henko сказал: Так Пономарев и РДК не поддерживают, а воюют против плечом к плечу с ВСУ. так - тих ,хто воює на боці України - ми викреслюємо . а всі інші - мусять "пройти під ярмом" . Змінено 1 квітня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 1 час назад, МаТраС сказал: ви з Одеси переїхали? Чому такі висновки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 2 минуты назад, Evgenich сказал: У тім і справа, що один не підтримує, а другі воюють. Відчуваєш падла різницю? Кто может - тот воюет, кто не может - тот хотя бы не идет воевать за Путина и его клику - что уже хорошо. Ты же призываешь убить всех русских, даже тех кто не путинцы, не имеют крови на руках и просто заложники режима 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 4 минуты назад, Бездомный сказал: так - тих ,хто воює на боці України - ми викрелюємо . а всі інші - мусять "пройти під ярмом" . Вы может и вычеркиваете, а они себя - нет. Но от этого они не перестают воевать против Путина. Что дальше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 горить Уралмаш 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 49 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Навіть ті, хто воюють, в цій гілці неодноразово писали, що там "кожен воює за своє". І воно так у нас було останні 500+ років з неодмінним кінцевим результатом. І якось дивно чекати, що цей раз буде якось інакше. Нормальну ідею давно сформулював відомий український художник - від...ться від нас. (С). Я б додав - від'ї..ся з вашими ідеями, арестовичами і далі по списку. 6 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 (змінено) 8 минут назад, henko сказал: Вы может и вычеркиваете, а они себя - нет. а чому ви від імені бійців рдк говорите ? ви в рдк воюєте ? Змінено 1 квітня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 6 минут назад, MaxS сказал: Нормальну ідею давно сформулював відомий український художник - від...ться від нас. (С). Я б додав - від'ї..ся з вашими ідеями, арестовичами і далі по списку. аферістович - кондом , який давно порвався 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 Только что, MaxS сказал: Нормальну ідею давно сформулював відомий український художник - від...ться від нас. (С). Я б додав - від'ї..ся з вашими ідеями, арестовичами і далі по списку. Такими же нарративами можно пытаться вести диспут с грабителями приставившими нож к горлу жертвы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 2 минуты назад, Бездомный сказал: а чому ви від імені бійців рдк говорите ? ви в рдк воюєте ? Просто я такой же русский как и они. И по папе и по маме - просто мне повезло что дедушка решил съипаться с дальневосточных снегов туда где потеплее. Кто ж знал, что это "потеплее" окажется частью свободного мира? Если б он прикуп знал - в Ригу чкурнул может быть. Так вот я как кацап по крови и на правах кацапа заявляю - война преступна, Крым украинский, режим Путина нелегитимен. Дальше что? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 (змінено) 13 минут назад, henko сказал: Такими же нарративами можно пытаться вести диспут с грабителями приставившими нож к горлу жертвы. а це не диспут - це визначення , яке надає сенс та вектор напрямку всім подальшим думкам та діям Змінено 1 квітня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Song Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 17 минут назад, Дашуля сказал: Дамаск, Сирія. Ізраїль завдав ракетного удару по консульству Ірана. Рядом со зданием консульства, иначе Израиля уже не было 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 3 минуты назад, Бездомный сказал: а це не диспут - це визначення , яке надає сенс та вектор напрямку всім подальшим думкам та діям Цей сенс не веде до перемоги. Яка з нього користь? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 2 минуты назад, henko сказал: Ты же призываешь убить всех русских, даже тех кто не путинцы, не имеют крови на руках и просто заложники режима Так. Після Маріка, Бучі, Мар'їнки, Солідара, Бахмута, Северодонецька, Авдоса, Ізюма, Куп'янська, Харкова, безліч сел та пгт, після тисяч згвалтованих жінок, дітей; після тисяч закатованих та вбитих цивільних, полонених; після мільйонів зруйнованих судіб... Ти думаєш я можу мати якісь інші бажання? Так! Я закликаю нищити всіх руських по всьому світу! Єдині представники людської раси (бо і людьми вас не можу назвати) з якими би я міг мати хоч якісь стосунки і не намагався вбити, це бійці РДК, це ті хто не просто не підтримував, а виходив з пікетами, знаючи що його посадять (і садили), це ті, хто звалив з рабзії і зараз донатить, працює, виготовляє зброю для ЗСУ. Короче, всі хто не словом а ділом допомогає кінчити фюрера і його режим. А не підтримуючих і просто постоявших в знак протеста - не шкода. Користі від вас у цьому світі - 0. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 6 хвилин тому, henko сказав: Такими же нарративами можно пытаться вести диспут с грабителями приставившими нож к горлу жертвы. Абсолютно точно. Саме такими наративами, притуливши ствола револьвера до скроні грабіжника. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 8 минут назад, henko сказал: Цей сенс не веде до перемоги. Яка з нього користь? саме цей сенс й веде до перемоги . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 Только что, Evgenich сказал: Так. Після Маріка, Бучі, Мар'їнки, Солідара, Бахмута, Северодонецька, Авдоса, Ізюма, Куп'янська, Харкова, безліч сел та пгт, після тисяч згвалтованих жінок, дітей; після тисяч закатованих та вбитих цивільних, полонених; після мільйонів зруйнованих судіб... Ти думаєш я можу мати якісь інші бажання? Так! Я закликаю нищити всіх руських по всьому світу! Это ровно тот пафос который от украинцев нужен Путину чтоб сильнее удерживать власть, пугая граждан России твоими страшилками. Так тогда вопрос - ты полезный идиот или предатель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 (змінено) 1 час назад, MaxS сказал: Абсолютно точно. Саме такими наративами, притуливши ствола револьвера до скроні грабіжника. відпускати те падло живим - контрпродуктивно . то ж слід тиснути на гачок . надто гарно те падло підставилося Змінено 1 квітня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 3 хвилини тому, Song сказав: Рядом со зданием консульства, иначе Израиля уже не было www.bbc.com/news/world-middle-east-68708923 це як кацапи думають що у Києві під спортзалом центр прийняття рішень був. але на відміну від українців до жидів починає доходити що з занадто гарним лідером можна і країну проїбати www.bbc.com/news/world-middle-east-68705643 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: саме цей сенс й веде до перемоги . До перемоги Путіна хіба шо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Song Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 9 минут назад, henko сказал: Просто я такой же русский как и они. И по папе и по маме - просто мне повезло что дедушка решил съипаться с дальневосточных снегов туда где потеплее. Кто ж знал, что это "потеплее" окажется частью свободного мира? Если б он прикуп знал - в Ригу чкурнул может быть. Так вот я как кацап по крови и на правах кацапа заявляю - война преступна, Крым украинский, режим Путина нелегитимен. Дальше что? С войной понятно, с Крымом, почему режим нелегитимен, не понятно. Кстати, в Риге быть русским, то еще удовольствие( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 3 минуты назад, MaxS сказал: Абсолютно точно. Саме такими наративами, притуливши ствола револьвера до скроні грабіжника. Ну он отстанет от тебя - потом найдет другую жертву - прибалтов например. А ты будешь смотреть на это поджав ножки и весело похихикивая? Так такого решения. Воевать нужно всем свободным миром до полной победы над путинским режимом, а не только до границ 91-го года. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 15 хвилин тому, MaxS сказав: Нормальну ідею давно сформулював відомий український художник - від...ться від нас. (С). Я б додав - від'ї..ся з вашими ідеями, арестовичами і далі по списку. Та це давня українська ідея. Тільки вона неробоча. Бо в результаті такої ідеї останні 500+ років українці перманентно смоктали чийсь хєр, то угорський, то австрійський, то польський, то кацапський. Того ця ідея виглядає виключно як "можем павтаріть". 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 1 минуту назад, Song сказал: почему режим нелегитимен Потому что больше двух раз избираться нельзя 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз