Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

US7IGN

Пользователи
  • Публікації

    19 710
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    99

Усі публікації користувача US7IGN

  1. а з чого ви взяли що ви/ми гравець? ви той кого везуть грати в бусіку незламності
  2. ви просто не знаєте економіку всіх задіяних процесів. страшилки та епічні битви це шоу для бідних. ну і для багатих теж. ви не уявляєте як їм інколи буває нудно. а тут азарт. це як в шахи грати тільки реальними фігурами. гравці ніколи не ризикують більшим ніж вони можуть собі дозволити.
  3. Я розвернув машину і побачив, як вдалині підскакували дві маленькі фігурки. То Лесик з Вовою танцювали ритуальний танець на знак перемоги рефлексів над інтелектом. (с) Я, «Побєда» і Берлін я розумію емоції автора теми, але в силу віку та досвіду у мене вже переважає раціональність. я б його відновлював за умови що витрати на це не перевищать піврічного доходу.
  4. дії будь кого завжди обмежені його ресурсами. ресурси рахуються, моделюються і піддаються регулюванню. ті ж протести "фермерів" це лише елемент керування постачання ресурсів що безпосередньо впливає на дії "деградантов, идиотов и неадекватов"
  5. видає. давно. тільки тим хто може це собі дозволити. математичні моделі давно працюють на військових та бізнес аналітиків та все швидко та правильно рахують. а всі інші споживають результати цих розрахунків. або вмирають за них.
  6. бгг. про його зальоти можна окрему книжку написати може доручити це ШІ якомусь?
  7. що, крайнього вже знайшли? ви колись під авіабомбами оборону тримали? ровний командир має забезпечити загороджувальні загони мабуть?
  8. Головне що водії бусиків будуть заброньовані. І це розкриває щурячу суть наріду. Це типу яким альтернативно сексуальним треба бути щоб на евакуаторі піздити чужі машини. Так що влада влади і державність тримається не на патріотах і все таке, а на сантехніках які воюють за ментів.
  9. www.instagram.com/reel/C61AOtdo7H8/?igsh=dm50aDJ5bXJibXFi
  10. з китайцями дійсно не вгадаєш. я би так спробував включити. може все буде працювати. нагрів та/або просаджування напруги буде явною ознакою що йому торба.
  11. вибачте що я тут про війну edition.cnn.com/2024/05/11/europe/ukraine-kharkiv-russia-attack-intl/index.html
  12. я взагалі не довіряю схемам в яких не передбачена готівка
  13. ви про Єрмака чи Рєзнікова?
  14. згоден. хлопці просто тримають рівень.
  15. поясність як це моральне опущення перетворилося на політичну ідеологію?
  16. тим часом enovosty.com/uk/ekonomika-ukr/full/1105-ukraincyam-rizko-pereraxuyut-osnovni-podatki-chogo-ochikuvati “Військовий збір буде підвищено до 5%. Пропонується підвищувати саме військовий збір, щоби всі зібрані кошти йшли на оборону, а не в місцеві бюджети” Це означає, якщо зараз українець із доходу в 10 тисяч грн має заплатити 1 тис. 950 грн податку, то за новими правилами – 2 тис. 300 грн. Загальне оподаткування доходів (ПДФО та військовий збір) складе 23%. Зараз українці платять податок на додану вартість (ПДВ) у розмірі 20%. Наразі невідомо скільки грошей не вистачатиме в бюджеті на оборону. Але, ймовірно, йдеться про близько 400 млрд грн. “Підвищення ПДВ на 2% може збільшити бюджет України приблизно на 70 млрд грн. Якщо ж ПДВ зросте на 3%, то бюджет може отримати більш ніж 100 млрд грн”,
  17. жоден кацап не скаже того що варто слухати
  18. Бог завжди дає нам шанси та можливості. Хтось ними скористався, хтось ні. Чи можна винити тих хто скористався можливостями в тому що ти ними не скористався?
×
×
  • Створити...