МаТраС Опубліковано: 25 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2023 захотілось посадити гриби. Почитав групи . Різна їнформація. Одні пмшуть, що благородні: білі, польські і тп губчаті не виростуть ніколи. Пару людей написало, що через років п ять вилізло декілька) Про гливу і опеньок пишуть, що навіть ,якщо сад за 20 метрів ,то по повітрю міцелій розсієтьсЯ і може знищити плодові. Лишається тільки шампінйончик?) В кого є РЕальний досвід вирощування на землі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 2 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 В 25.03.2023 в 09:51, МаТраС сказал: захотілось посадити гриби. Почитав групи . Різна їнформація. Одні пмшуть, що благородні: білі, польські і тп губчаті не виростуть ніколи. Пару людей написало, що через років п ять вилізло декілька) Про гливу і опеньок пишуть, що навіть ,якщо сад за 20 метрів ,то по повітрю міцелій розсієтьсЯ і може знищити плодові. Лишається тільки шампінйончик?) В кого є РЕальний досвід вирощування на землі? я колись купила мішок міцелію. ну виросло трішки і все. окупилась вартість і доставка. прибутку точно не було. але свої гриби їла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 (змінено) 5 хвилин тому, belosnezka сказав: я колись купила мішок міцелію. ну виросло трішки і все. окупилась вартість і доставка. прибутку точно не було. але свої гриби їла. я не для продажу.для себе) то з мішка- це три сотки можна засадити)) на другий рік росли? Змінено 2 квітня 2023 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 2 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 2 минуты назад, МаТраС сказал: я не для продажу.для себе) то з мішка- це три сотки можна засадити)) на другий рік росли? які 3 сотки. пару кг виросло. який 2 рік. місяць і все. загнувся мій план. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 1 хвилину тому, belosnezka сказав: які 3 сотки. пару кг виросло. який 2 рік. місяць і все. загнувся мій план. печериці короче олднорічні виходять? в мене є вологе місце, там мох постійно. то хотілося б ,щоб там росли грибочки. і красиво і і вкуснятіна рядом) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 2 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 4 минуты назад, МаТраС сказал: печериці короче олднорічні виходять? в мене є вологе місце, там мох постійно. то хотілося б ,щоб там росли грибочки. і красиво і і вкуснятіна рядом) якщо вийде - пиши. я приєднаюсь. я теж грибів своїх хо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 2 хвилини тому, belosnezka сказав: якщо вийде - пиши. я приєднаюсь. я теж грибів своїх хо. добро 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2023 посадив 4 сорти. перегній,куряче лайно,з соломою розмішав. пройшов тиждень. купив крейду і гіпс. поки смущає,що гіпс будівельний. чи нема там якихось добавок шкідливих? чи гіпс він і в африці чистий гіпс?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 12 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2023 28 минут назад, МаТраС сказал: посадив 4 сорти. перегній,куряче лайно,з соломою розмішав. пройшов тиждень. купив крейду і гіпс. поки смущає,що гіпс будівельний. чи нема там якихось добавок шкідливих? чи гіпс він і в африці чистий гіпс?) а через скільки зійти повинно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2023 (змінено) 24 хвилини тому, belosnezka сказав: а через скільки зійти повинно? 2-2,5 міс почитав,там якісь в гіпсі буд полімерні добавки(але в неті так і пишуть-добавляти буд гіпс) Змінено 12 червня 2023 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2023 Тільки що, МаТраС сказав: 2-2,5 міс почитав,там якісь в гіпсі буд полімерні добавки( хер його зна де той чистий гіпс найти. в лікарню піти в травматологію)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 30 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2023 В 12.06.2023 в 20:39, МаТраС сказал: хер його зна де той чистий гіпс найти. в лікарню піти в травматологію)) хвастайся. що там гриби? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 В 25.03.2023 в 09:51, МаТраС сказал: Про гливу і опеньок пишуть, що навіть ,якщо сад за 20 метрів ,то по повітрю міцелій розсієтьсЯ і може знищити плодові. Глава росте на мертвій деревині. Поруч(4 м) плодоносне дерево росте без грибів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз