Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

МаТраС

Пользователи
  • Публікації

    14 011
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача МаТраС

  1. Це теж моя мрія. Якби ще старі видалили
  2. ❗️НАТО прокоментувало падіння уламків російських «шахедів» в Румунії, — Reuters. Вони заявили , що «не мають інформації, яка б вказувала на навмисний напад росії на територію Альянсу», але дії рф є «безвідповідальними та потенційно небезпечними».
  3. Оце клоуни. Робити й так нема кому. набирають паркувальників з вищою освітою ℹ️ Робота інспекторів з паркування Вимоги до кандидатів: • базова вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста або магістра; • знання державної мови; • енергійність та комунікабельність; • наявність військово-облікового документу (за необхідності). • ЗАРПЛАТНЯ - 28 000 грн.
  4. Віконщики вас проклянуть) одне діло , штробонулись, щапустили в проем на пару см і гроші в кармані. А робити монтаж по відшпакльваним відкосам, які ще не рсобо рівні, то гемор ще той
  5. Вік, вага кожного, бюжет,розмір?)на скільки років хочемо взяти?
  6. На кого ті нас покидаєш?)) На дідів?)
  7. Да я там в сумі 6 років був. Розумію
  8. натякнув,значить не все так чисто) все повино бути чесно і справедливо) ясно,що такого тільки на тому світі ждати)) в мене теж були страрі. бабця,дід. на посадах. дід на серйозній. бабця на малій. вони вмерли майже святими людьми. дід вночі перераховував на тих йобаних щотах кожну копійку. я пам ятаю ті щоти. ну і я живу по тим же правилам. тому ,вам і процитував ту легендарну цитату по поводу будівництва мостів)) дід точно ні разу не шкварнувся. доця його- моя мати теж працювала все життя в райпо-не зашкварилась. ну я і я теж продовжую традицію))
  9. ладно, підеш в штаб - писарем)
  10. я Вам навів приклад . може,він скажемо так не самий кращий. але той фільм з дитинства мені запам ятався. і та фраза,коли ти раз можещ проїбати,а все життя тягнути ту лямку... а ви як до мене звернулись?)
  11. бачте,а раніше ,як мило спілкувалися по будівництву. а тут одне повідомлення,і все- ворог))
  12. в мене свої проекти,таланти.. на фондованих,то я вже старий думаю)
  13. ще б трохи поморозилась би,то зосталась би з чистою совітьтью. і потім пійшла би вгору. а так пару років не витерпіла)вибачте за сарказм по кокійниках. але ж ,знову калі юга,хто в курсі він такий вік не самий благістний))
  14. вел кам. можемо навчити з ак зстріляти)
  15. так,або хрестики ,або труси)) будете далі виправдовувати?
  16. так і для мене -це був би непоганий старт. я просто не можу всього писати... старий сказав ну його на ***. то я й прислухався, то й не жалію. совість чиста. дід на тому світі спокійно спить)))
  17. радий за тебе. вдачно профорсувати тису чи шо?))в мене знайомий 12 км по горам і вже в польщі. а ми все тут на щось надіємось))
  18. не розумію,чого мої повідомлення пропадають( так от, повторюсь: була вакансія в нашому райвідділі офіцерська. в мене освіта позволяла її займати. прийшов я до діда. він ,в свій час поважною людиною був в нашій провінції.дід сказав так: підеш, зі мною більше не поздороваєшся...питання є? чи мені все таки для кар єри треба було ломонутись туди для старту а?)
  19. діМООООООНННН)) сто лєт.де ти пропав?)
  20. її вбивати особого сенсу то й не було. я ,вибачте не експерт по цим справам) ну бабця топила по чорному. ..колись толково. на кінці по чорному. ми з Вами не знаємо,що теж будемо гнати ,років так в 69))
  21. я лиш міг сказати,що не дай Бог я доживу до такого маразму
  22. ок. є таке поняття,як час,місце,обставини..але Чорновіл і так не заганявся перед смертью
×
×
  • Створити...