Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Газонна конюшина

Diana Belenkaya

Рекомендовані повідомлення

Дуже потрібна ваша допомога. 
я вже незнаю куди звертатись і де шукати інформацію.

2-3 тижні тому посіяли конюшину Конюшина Біла Рівендел/Rivendel DLF Trifolium все зробили як потрібно але пішли дощі і різко з‘явився бурьян(ділянка велика) поки він був маленький я ходили його прибирала але 5 днів шли дощі до конюшини не підійти (боялась що разом з мокрою землею і її заберу на взуття) і ось за ці дня вирісь бурьян і його дуже багато за ним і маленьку конюшину не видно уся ділянка усипана, спробувала прибирати руками але бурьян такий коренастий що підіймає землю разом з конюшиною і вириває її. Я не знаю що роботи ось знову пішли дощі. Допоможіть будьласка зовсім голову зламала. 

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я клеверщик. В теме хочу газон много писал об этом. По новому газону и химию применять нельзя и гербицид избирательный в мелкой фасовке отсутствует. Базагран фасуют по10л или 20л. Потому только ручками. Чтобы сорняки не тянулись вместе с клевером, я ползал по газону на пузе лежа на листе ЭППС 50мм. Брал два листа и вперекидку утюжил газон. Клевер потом поднимался, а главное  сорняки не выдирал, а выщипывал. потому как больше чем 2см старался не допускать. Они вынимались из земли легко, а потом клевер так попер, что сам забил  сорняк. Главное клевер потом не косить низко и по возможности вообще не косить и слишком сильно не поливать, чтобы и он не слишком рос.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Кстати про Базагран спросите в местном Агрохиме, который фасует и у них есть препараты, которые в рознице вообще не продаются, они для фермеров и крупных хозяйств. Мне в нашем местном продали 1л препарата, которого чаще или нет или иногда появляется в флакончике по 30мл. Тот убивает все, даже кустарники.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...