Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

натяжні стелі

NBB

Рекомендовані повідомлення

На скільки відповідає дійсності така інформація?

особливо цікавить екологічна складова 

Panifel (Франція) - преміум сегмент. Щільність полотна 29 мікрон - витримує до 200 кг/м. Майже не містить шкідливі речовини, такі, як фенол. Виготовляється з первинних полімерів. Гарантія - 15 років.

Ecoplast (Бельгія) - ціна-якість. Щільність полотна 25 мікрон - витримує до 170 кг/м. Майже не містить шкідливі речовини, такі, як фенол. Виготовляється з первинних полімерів. Гарантія - 15 років.

        
Korea-plast (Корея) - ціна-якість. Щільність полотна 21 мікрон - витримує до 140 кг/м. Містить шкідливі речовини, такі, як фенол, трохи вище допустимих норм. Виготовляється з первинних полімерів. Гарантія - 15 років.

        
MSD Premium (Китай) - ціна-якість. Щільність полотна 18 мікрон - витримує до 100 кг/м. Містить шкідливі речовини, такі, як фенол, які значно перевищують допустимі норми і шкідливо впливають на здоровя людей. Реальна гарантія від виробника - 5 років.

        
Паршивий Китай - щільність полотна 13 мікрон - витримує до 50 кг/м. Містить шкідливі речовини, такі, як фенол, які значно перевищують допустимі норми і шкідливо впливають на здоровя людей та має сильний вонючий запах. Реальна гарантія від виробника - 5 років.
 

 

 

може хтось на форумі займається натяжними стелями? 

які ціни і тп?

 

дякую

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 часов назад, NBB сказал:

пропозицій багато, як обрати?-)

дякую

Є тема. Натяжні стелі від компанії .... 

Зверніться з цим питанням до них. Там Вам нададуть консультацію. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Доброго дня.

Вас вітає компанія Labell, по натяжним стелям, мене звати Ярослав - менеджер компанії.

Щодо Вашого запиту на полотна, їх технічні характеристики, та вартості.

Panifel (Франція) – Наша компанія не співпрацює з даними полотнами тому важко відповісти про їх технічні характеристики та властивості цих полотен. Інформації в медіа просторі теж немає, тому виникають сумніви щодо існування даного типу полотна. Але можемо розповісти про Descore (Германія) Екологічність – даний матеріал виготовлений на німецькій фабриці за стандартами ЄС. Але це Тканині полотна, а не ПВХ полотно.

Мікроперфорація – дозволяє стелі пропускати повітря, «дихати».

Не боїться холоду – дуже часто цей матеріал застосовують на відкритих вуличних терасах, неопалюваних дачах, альтанках, горищах, гаражах тощо. Оскільки Descor – не боїться перепаду температур.

Раніше працювали на полотнах Alkor Daraka (Франція) – 10 років назад були чудові полотна, на разі є більш кращі фірми по якості та по вартості виробу та Renolit (Германія) – полотна аналогічно з MSD Premium (Китай) мають 170-180 мкм, та клас В1, але виріб куди дорожче за ті самі технічні характеристики.

Ecoplast (Бельгія), Korea-plast (Корея) – Ці полотна великий міф, якщо більш детальніше підійти до цього питання, то можливо помітити що немає в цих країнах навіть виробництв натяжних стель, тому казати про «Бельгію або Корею» це свідомо пропонувати не сертифіковані полотна, споживачам даних товарів.

MSD Premium (Китай) – Полотна класу А, виготовляються на сучасних установках з використанням інноваційних технологій, та власних розробках та тестах.

Технічні характеристики полотна:

- Товщина 180 мкм.

- Поверхонь полотна без дефектів.

- Відсутній будь-який запах .

- Не прозорі.

- Гарантія 12 років.

Склад стелі: Метанол 0,5; Фенол 0,003; Формальдегід 0,003; Ацетальдегід 0,01; Гексаметилендиамин 0,001 (ОБРВ); Бутилацетат 0,1; Ацетон 0,35; Пропанол 0,3; Бензол 0,1; Толуол 0,6; Стирол 0,002; Аміак 0,04; Дибутилфталат 0,1(ОБРВ); Хлористий веніл 0,005 (ОБРВ); Циклогексанон 0,04; Бутанол 0,1; Ізопропанол 0,6; Етилацетат 0,1; Бутилацетат 0,1; Рівень міграції в атмосферне повітря з продукції не більше мг/м3

Teqtum Euro (Германія) - TEQTUM - продукція преміум класу А+. Ідеально поєднується з житловими приміщеннями. Це дуже міцний матеріал без запаху. На його основі можна створити стелі з найсміливішими дизайнерськими рішеннями. Матеріал відповідає всім вимогам безпеки для житлових приміщень, безпечний для здоров'я - не містить шкідливих речовин і має необхідний знак CE (Conformite Europenee). TEQTUM GmbH гарантує автентичність матеріалу - інноваційне УФ-маркування нанесене на весь продукт. TEQTUM - представляє справжню німецьку технологію для всієї Європи!

Щільність 270г/м2.

Європейська відповідність клас вогнезахисту EN 121491 EN 71-3 | RoHS |

Сертифікати по QR-коду надаються, індивідуально кожному на об’єкт.

Склад стелі: Формальдегід 0,003; Бензол 0,1; Фенол 0,01; Дибутилфталат 0,1 (ОБРВ); Хлористий вініл 0,05 (ОБРВ); Рівень міграції в атмосферне повітря з продукції не більше мг/м3

LumFer - Лінійка полотен LumFer – унікальний продукт німецьких розробників компанії Ferico GBR. Модернізований склад полотна підвищує можливості його використання, збільшує термін служби та робить полотно ще безпечнішим.

Метою розробки матеріалу LumFer була плівка з експлуатаційними якостями кращих, європейських марок преміального рівня – з високим рівнем пожежної та екологічної безпеки, що не має запаху, міцна і водночас дорого і стильно виглядає.

Полотна LumFer – це стандарт екологічності та безпеки, підтверджений найбільшою міжнародною організацією із сертифікації SGS.

Сертифікат SGS має вагу в будь-якій точці земної кулі і говорить про те, що продукт, що перевіряється, відповідає всім міжнародним стандартам.

А+ – це найвищий рейтинг відповідно до європейського законодавства щодо рівня викиду летючих органічних сполук та якості повітря у приміщенні. Саме такий рейтинг здобули полотна LumFer.

Щодо Вашого запиту о вартості, натяжна стеля складається з великої кількості складових, які впливають на вартість.
А саме, площа приміщення, загальний периметр, кількість кутів, загальний об'єм робіт, тому пропонуємо Вам найоптимальніший варіант для підготовки чистового прорахунку – це виклик технолога для проведення заміру. Він зможе проконсультувати Вас, детально пропрацювати Ваш об'єкт, після чого Ви отримуєте проєкт та чистовий кошторис і зможете зорієнтуватися по вартістості. У межах Києва ця послуга абсолютно безкоштовна.

Також, якщо у Вас є розміри, план приміщень, креслення від БТІ або дизайн-проєкт, то по ним ми зможемо онлайн підготувати креслення в AutoCad і скласти орієнтовний кошторис.

Якщо лишилися запитання, або потреба в додатковій інформації, наші контактні дані:
Телефон для зв’язку (096)223-69-43 (Telegram / Viber / WhatsApp), або залиште свої контакти і ми з Вами зв’яжемося.
Гарного та мирного Вам неба

 

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 02.08.2023 в 14:25, NBB сказал:

пропозицій багато, як обрати?-)

дякую

Я робив сам натяжні стелі.В одній кімнаті зробив просту безщелеву(полотно примикае до стіни,без пазу під глушку) 

В 2 гій зробив з парящим профілем,можна лед стрічку згодом вчепити ,то чесно сказати з парящим набагато краще ,та проста кажеться просто простою проти ціеї))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...