Vikctor Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 25 минут назад, DimaF сказал: Ну я тоже с начала замахнулся на 550 ватные или выше, но в наличии их не было, а 430-х валом, и они по размеру вроде меньше. И отдача с 1 квадрата почти одинаковая, поставил 430. Підозрюю що наразі вже будь-яких валом. І з одного квадрату віддача у всіх одного типу практично однакова. Але в мене в два ряди на одному скаті панелі не стануть, а в один ряд розумніше встановити якомога більші (в сенсі довші) панелі. П.С.: а у всіх панелях з дротами одразу змонтовані роз'єми мс-4 як на малюнку знизу? Бо я чомусь думав, що в комплекті панелей лишень два голих дроти і треба купувати додатково купу ціх конекторів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 всі панелі обладнанні коннекторами фактично паенлі 585 це типу професійні для наземного монтування, банально завеликі.... на кришу ставлять меньші за розміром, бо легші і більше варінтів гарно під площу підібрати Але то в "них" в нас кожен робить що і як доступно і як вважіє за краще 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 5 часов назад, Vikctor сказал: Але в мене в два ряди на одному скаті панелі не стануть, У меня скат примерно 3 метра, и 2 ряда по 1.70, это выступ по 20 см, снизу и сверху, терпимо, и глаз не цепляется особо. А 550 вт, это 2 метра, визуально - хуже бы смотрелось) 5 часов назад, Vikctor сказал: а у всіх панелях з дротами одразу змонтовані роз'єми мс-4 як на малюнку знизу? Ага) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Protsev Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 7 часов назад, DimaF сказал: Ну я теж з початку замахнувся на 550 ватяних або вище, але в наявності їх не було, а 430-х валом, і вони за розміром наче менше. І віддача з одного квадрата майже однакова, поставив 430. На жаль, у мене на південний схід, на гаражі, потрібно "всунути" 24 панелі, на 460 см, тому є, навіть дешевші, 600 але вони не влазять, там лишні 10 см з кожного боку. Не хочеться перекидати 12 штук на захід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 52 минуты назад, DimaF сказал: У меня скат примерно 3 метра, и 2 ряда по 1.70, это выступ по 20 см, снизу и сверху, терпимо, и глаз не цепляется особо. А 550 вт, это 2 метра, визуально - хуже бы смотрелось) Ага) Це вже смаківщина. Мені особисто велики панелі на дахах дуже подобаються, а малі не подобаються навіть на конструкціях на грунті. Мої очи (проф деформація) скоріше помічають як підведені дроти до панелей та чи не стирчать окремі дроти/кріпленя, зайві частини направляючих. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 24 минуты назад, Vikctor сказал: Мої очи (проф деформація) скоріше помічають як підведені дроти до панелей та чи не стирчать окремі дроти/кріпленя, зайві частини направляючих. Я теж не люблю сопли з дротів, особисто на фасди або в хаті, но зробили нормально, нічого не торчить/висить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз