Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vikctor

Пользователи
  • Публікації

    20 105
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    81

Усі публікації користувача Vikctor

  1. Логістика 2 євро за кг, тобто 11 за кожну комірку. Мені "всього" 4000 циклів цілком підійде. Вони від часового старіння швидше деградують. В мене на авто вдвічі менше, а може й в 2,5 рази і теж підходить, бо підраховував - вона за цей час себе тупо відіб'є в нуль у порівнянні з ДВЗ. Правда там є термоменеджмент, а в домашній акб його не буде. На алібабі майже нереально знайти комірки, яки будуть гарантовано не гірше ніж на нконі. Ціла група в телеграмі з ніг збилася в пошуках потрібних комірок на алі і щось не дуже в них складається.
  2. Зрозуміло. В мене математика така: 6800грн за кожні дві комірки 304Аг з логістикою. Тобто за всі 16 - 54400грн або десь $1330. В віярі замовлю три полиці зі всіма потрібними отворами (я вмію в їх прозі все вказувати) з залишків ЛДСП. В них на сайті завжди є файл з залишками. Плюс кутники/шпильки/гайки/колеса. Все разом думаю $50-60. Bms $110. Сподіваюсь вона теж включена в закон про безмитний ввоз обладнання для СЕС, який сьогодні до речі вже підписав президент. Тож разом акб на умовні 14,5кВт/г з доступними скажемо 12-12,5кВт/г вийде десь $1500. Фактично стільки ж скільки вам обійдеться ваша, але більшой ємності.
  3. Це навряд. Конкурувати з іншими готовими збірками безумовно може.
  4. Навіщо? Кіслотні акб дешевше купити тут. Lifepo4 його лякають, бо призвели до психологічной травми.
  5. Ні. пропозиція стосовно гелєвих акб в силі. LFP не пропоную і навіть не зичу вам розглядати для купівлі. СЕС+кіслотні акб шикарний варіант. Я ні в коєму разі вас від нього не відмовляю. Це ж вам цікаво а не мені. Чому ж я для вас повинен розшукувати якийсь документ. У вас якась дивна уява про форум. Вас ніхто не змушує купувати щось і вам ніхто не забов'язаний надати якісь потрібні вам документи. Тут лишень спілкування без зобов'язань. Ну нарешті. Тож у вас травма психологічна і образа на китайського продавця LFP батареї і відповідно на LFP технологію загалом. До речі мені китайці чомусь все сплачене відправляють. Я запропонував вам в попередньому повідомленні чудовий альтернативний варіант.
  6. Я все не можу зрозуміти - ви купуєте чи продаєте? Вам не довподоби Lifepo4? Хтось з присутніх змушує вас придбати собі таки акб? Хто цей негідник? П.С.: в мене невдовзі звільняться гелєві акб.😁Вони позбавлені усіх недоліків Lifepo4. В них навіть отой дурной bms немає, яка незрозуміло як цикли рахує. В режимі 7/2/7/2ч зі скрипом але витримували. Можу продати. Дешево.
  7. Я не знаю де ви це все знаходите. Я ось такой банальний крюк/кронштейн для кріплення напрямних для кріплення панелей на даху з черепиці в країні не знайшов. Довелось замовляти на алібабі. Я би там і всі інші елементи кріплення панелей замовив, бо зараз в нас дефіціт всього. Але на жаль мінімальна партія від 100 панелей. І взагалі місцеві продавці намагаються продавати кріплення не за номенклатурою, щоб покупець міг обрати собі потрібний набір, а рахують за панель чи за м2. Якась дичіна на цьому ринку.
  8. Ні ну так ми до маразма дійдемо) Я на таки профілі збираюся опирати кронштейни для монтажу сонячних панелей і то думаю це занадто. В групі Lifepo4 в телеграмі наче дійшли висновку, що стискання на оті 300 чогось там потрібно лишень разове для перфекціоністів при першой зарядці окремой комірки. Навряд хтось таке на практиці робитиме. В подальшому потрібно лишень не дати розповзтися збірці, залишивши 1-2мм на розширення для кожной комірки. Тому кутники та шпильки я застосую, але затягувати на всі гроші не буду.
  9. Сам задум з алюміневими кутниками мені сподобався, Бо ЛДСП само по собі виглядає не надто підходящим для цього. В нього якийсь інший матеріал, але все одно кутники додають жорсткості. Але діаметр шпильок мене вбив. Це навіть не 12 зовні) Для тих хто витратив не останні гроші на комірки та шукає елегантне рішення - ось наборні холдери. Там можна знайти подібні на комірки різних номіналів. Я би і сам повівся, але з холдером неможливо використати штатні шини, якими комплектує комірки нкон. І це прям перекреслює всю привабливість такого рішення.
  10. Під час великой війни, коли русня знищила половину генерації і майже всю маневрову, підняли тариф? Ай-йя яки негідники. Та ще й електрика загалом є... Пропоную повернутись до питання років через 5-7 - порадію за вас якщо окупиться. Досі таки випадки мені не відоми - у разі якщо виработане СЕС йде в тому числі на власне споживання. На хвилі величезного незадоволеного попиту?😁 Ну як скажете. Думаю комірки на нконі теж невдовзі подешевшають, рази в два точно) Як і інвертори в китаї.
  11. Для ел. опалення і 30кВт ні про що, бо взимку немає генерації в потрібной кількості.
  12. Сарочка права в тому, що бук найменш підходяча деревина для вологих приміщєнь.
  13. Задля того щоб вистачало виключно СЕС навіть влітку потрібно мати СЕС відповідной потужності. І початкові витрати матимеш відповідні. В мене наразі витрати в літні місяці вже наближаються до 1000кВт/г. П.С.: єдина відома мені можливість відбити витрати на СЕС, це коли розміщують доволі великі поля (від 15кВт) на ділянках, де немає власного споживання (або є два вводи, на одному з яких немає споживання) і є зелений таріф. У всіх інших випадках йдеться виключно про комфорт та умовну енергонезалежність.
  14. Окупиться СЕС? Ну як скажете. Бо я СЕС робитиму, бо хочу мати гарантовану ел.енергію більшу частину року, але тверезо усвідомлюю, що воно ніколи не окупиться.
  15. Це за який період? Щось я такого не пригадую. Бо так можна згадувати від 1 копійки. Напевно ж вона колись стільки коштувала. Так може це тому, що маневрову генерацію русня знищіла, і треба десь взяти гроші на відбудову. А газове хозяйство наче значно менше постраждало у порівнянні.
  16. Якщо використаєте 3000кВт/г на місяць, то у вас не буде ніяких акційних 2000кВт/г, а буде лишень нічний таріф.
  17. Теж думав про це. Хоча Анастасія ще не підтвердила, що мій інвертор у них на складі.
  18. В мене ще немає ані коробки ані інвертора. Приїде роздивлюся.
  19. Не разгледів. З обговорення вирішив, що треба три вітки дротів навколо якогось кільця зробити.
  20. Ну якщо тільки для CAN шнура, то не складно зробіть, а як це провернути скажемо з ПВ-3 50мм2 - ось де буде квест.
  21. Натрієві і наразі наче є. Вони з дешевих. Фольксваген їх встановлює на свій китайський бренд на автівки по 12-13 тис.
×
×
  • Створити...