Игорь Макалендра Опубліковано: 25 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2023 Доброго дня . Прошу допомогти мені із кітайським сонцем В мене є інвертор PowMr 4500/24 2 акуми pro solar V-pro vrla deep cycle 12v220ah, які хочу з'єднати перемичкою 35мм², та мати 24v220ah 10 панелей Risen 410 які будуть з'єднань послідовно Кабель в мене 16мм² для з'єднання панелей з інвертором ( червоний та чорний) Потрібна допомога в налаштуваннях інветрора по пунктах, та підказка які треба придбати запобіжники для 1) інвертора, 2) сонячних панелей, 3) АКБ ( акуми з часом приїдуть іще таких самих 2шт , для того щоб підняти з 220ah на 440ah Підключити планую аварійне живлення будинку , та в сонячні дні користуватися сонцем замість Обленерго POW-HVM4.5K-24V_6.5K-48V_User_Manual_55361538-3532-481e-89fd-48031566fb45 (2).pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prof.Moriarti Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 Вітаю, можете поділитись враженнями від цього інвертора? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) у моделей 4.5квт і 6.5квт е конструктивний недолік. комент з одного з телеграмчатів . саме по такому інвертору Привіт, хтось вже ремонтував інвертори PowMr, вчора заряджав аккуми 30А струмом і через нього був тв включен 100Вт. Жахнуло, аж присів. Інвертор місяць як працював.. цікавить якщо просто новий діод впаяти допоможе чи треба шукати ще проблему Змінено 20 серпня 2024 користувачем Александр Аврамчук 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 (змінено) 20.08.2024 в 09:47, Александр Аврамчук сказав: у моделей 4.5квт і 6.5квт е конструктивний недолік. комент з одного з телеграмчатів . саме по такому інвертору Привіт, хтось вже ремонтував інвертори PowMr, вчора заряджав аккуми 30А струмом і через нього був тв включен 100Вт. Жахнуло, аж присів. Інвертор місяць як працював.. цікавить якщо просто новий діод впаяти допоможе чи треба шукати ще проблему В першому відео ремонт - це лише під'єднання плати, до якої відповідно ще й не всі роз'єми вентиляторів потім є можливість під'єднати. Цікавий дизайн плати. У другому відео автор здався та й так не відремонтував той PowMr (хоча навіть кілька мікросхем замінив). А ще звернув увагу на глянцевий корпус пристрою, який був весь у відбитках (як каже автор - Apple iPhone). ) Змінено 21 серпня 2024 користувачем Mr. D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз