kwadrat Опубліковано: 27 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2024 (змінено) Просто живу в іншому регіоні вже більше 10 років. Знаходиться в зоні новобудов с.Гадзинка, виїзд з Житомира на Київ і після дорожної розв'язки на кільцевій трасі - наліво. До Житомира 10 хвилин - можна їздити на роботу дешевим електромобілем. Ділянка рівна і прямокутна, є побудовані сусіди, недалеко ліс. Ціна: еквівалент 5.500 USD. Відповім на всі запитання. Якщо ж ви дочитали до цього місця, то маю для вас сюрприз. Я не був на цій ділянці 10 років і вона поросла якимись молодими деревцями (можливо, акація, бо раніше там росло багато саме акації). Послуги, щоб покорчувати 2/3 площі ділянки, коштують +/- 20.000 гривень і матимете якісні молоді дрова на шашлик та/або опалення. Реальному покупцю я на це задоволення виділяю 1.000 USD. На фото (жовтень-2023) сусідський будинок, сусідська ділянка і моя ділянка праворуч: Змінено 27 червня 2024 користувачем kwadrat 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 То ж ліс Miyawaki. За таке потрібно навпаки +₴1000 зверху просити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 1 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 30.06.2024 в 00:03, delic сказав: То ж ліс Miyawaki. За таке потрібно навпаки +₴1000 зверху просити. Якби я там будувався, то залишив би частину ділянки під рівними гарними деревцями. Раніше мав інвест-проекти по всій Україні і скажу відверто, що це дуже сумно, коли ти ставиш новий будинок на голій ділянці і 10-15 років чекаєш перші нормальні деревця 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 6 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2024 Реальний стан ділянки на вересень-2024 - половина ділянки вичищена і оброблена, половина ще під акацією: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 19 березня Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня Нова ціна 5.400 USD Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз