dixi99 Опубліковано: 24 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2024 Привіт, форумчани! Зараз я придивляюся до Phantom 0512 (дбж). У мене вдома стоїть міні сервер з веб сайтом. Тягне максимум 400 Вт максимум. Тому ставити щось потужне немає ніякого сенсу. Можна, звичайно Phantom 2024 прилаштувати, але... Тому таке питання. Що з якістю Фантомів? Я знаходив різні відео де про них говорили погані речі. Цей сервер коштує як 4 нирки, тому якість ДБЖ в пріоритеті. І потрібен чистий синус (на меандрі БЖ сервера помилки сиплеться, але працює) Я готовий чекати хоч 6 місяців, якщо вони дійсно надійні і якісні. Перед тим, як я буду оформляти замовлення, я хотів би дізнатися про те, наскільки саме їх ДБЖ якісні? Чи є у когось фото зсередини? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 24 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2024 І саме це питання вас спонукало зареєструватись на будівельному форумі? 15 хвилин тому, dixi99 сказав: на меандрі БЖ сервера помилки сиплеться, Правда? Де, які саме? Чому мовчите про час автономної роботи, АКБ і час їх заряду? Ви точно якості і надійності шукаєте чи подешевше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз