Фурман Денис Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 Привіт усім, дійшов до етапу покраски стін, таун хаус, усі стіни однією краскою, і пропонує мені прораб фарбу фірми kroinz цінова політика 1500-2800 за 14л та boero koala 11тис за 14л шо про ту краску що про іншу особо інфо не знайшов, і цікаво в чому така різниця в ціні та чи дійсно коштує broen таких грошей або порекомендуйте щось інше, дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 24 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 ну буюджет не дуже то позволяє, але суть в тому чи дійсно така переплата буде оправдана( щоб доскласти і купити Boero Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 Нет. Берете в средней ценовой категории, и будет Вам счастье. Середняки выхаживают, до перекраски, вполне нормально. Да, и ровные руки маляра не забудьте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 Проверка окрашенной поверхности проводится без всяких фонарей и косых подсветок. Это я к тому, чтобы потом не разочаровываться. Да и степень глянца краски тоже немаловажна. Тут надо сразу определиться, к умным или к красивым 😊 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 24 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 ну я хочу матову, але на скільки знаю при дуже високій матовості за станами важче ухажувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 Очень высокой не бывает. Бывает просто матовая. Лёгкая влажная уборка без попыток замыть какие-то загрязнения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз