Dako Ser Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 Я живу у власному будинку та в мене згоріла посудомийна машинка від удару молнії поряд.😓 Коли приїхав майстер, то я запитав: «А що, в посудомийних машинках немає запобіжника?»🤔 я отримав відповідь, що не тільки в них, а ще й в машинках для прання одягу теж немає.😾 Питання, чому виробники не застосовують захист для приладів такого характеру? 🤬 Для мене будь-який захист - золоте правило.😇 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 Бо захистом від блискавки має бути обладнана лінія живлення і будинок. Це обовязкові елементи інженерного обладнання. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dako Ser Опубліковано: 26 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 3 години тому, yur43 сказав: Бо захистом від блискавки має бути обладнана лінія живлення і будинок. Це обовязкові елементи інженерного обладнання. Будинок оснащено власним стабілізатором. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vinnie Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 23 часа назад, Dako Ser сказал: Будинок оснащено власним стабілізатором. так стабілізатор то не захист, а для вас будь-який захист - золоте правило. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз